Intratuin Kerstdecoratie Trends 2015

Intratuin Kerstdecoratie Trends 2015

Kerst 2015 - Intratuin Kerstdecoratie Trends 2015: Zandstrom, Kunstjuwelen, No Nonsense en Pastelparade. Vier Intratuin Kerstversiering Trends in Kerstbomen, Kerstballen, Kersthangers en Kerstornamenten – MEER Kerst… (Foto Intratuin  op DroomHome.nl)
Intratuin presenteert de kerstdecoratie trends van 2015: Zandstrom, Kunstjuwelen, No Nonsense en Pastelparade.

Ter voorbereiding op de meest gezellige feestmaand van het jaar laat Intratuin zien wat er de komende Kerst hot & happening is. Om alvast in de stemming te komen, hebben stylisten van Intratuin een mini-trendreport van de nieuwste kerstdecoratie trends samengesteld: van stoer en romantisch tot vrolijk en rustiek landelijk. Laat je liefde voor kerst groeien bij Intratuin.

Kerst 2015 - Intratuin Kerstdecoratie Trends 2015: Zandstrom. Intratuin Kerstversiering Trend in Kerstbomen, Kerstballen, Kersthangers en Kerstornamenten in Goud en Oranje Kleur. (Foto Intratuin  op DroomHome.nl)

Kersttrend Zandstorm

In deze trend ontdekken we de Nomadische volkoren en authentieke culturen, van de sahara tot Mongolie.

De creativiteit en authenticiteit van deze volkeren zijn een belangrijke inspiratiebron. De kleuren goud, rose goud, schors en lava zijn gebaseerd op zand, woenstijn, droogte en de ondergaande zon. Zo creeer je binnen een 'warme woestijn' waar je je lekker op de bank nestelt tijdens de koude dagen.

FOTO - Waxinelichthouders nomade stijl, hangornament kerstboom van veren, guirlande glas en hangornament met veren en parel - Intratuin. 

Kerst 2015 - Intratuin Kerstdecoratie Trends 2015: Kunstjuwelen. Intratuin Kerstversiering Trend in Kerstbomen, Kerstballen, Juwelen Kersthangers en Kerstornamenten in Paars en Blauwe Kleur. (Foto Intratuin  op DroomHome.nl)

Kersttrend Kunstjuwelen

Deze kersttrend is geinspireerd op de romantiek van verschillende culturen en hun folklore.

De kerstboom is niet compleet zonder kleurige diamanten als kersthanger tot look-a-like robijnen. Juwelen en stenen vind je overal terug in de kerstballen en kerstversiering. Authentieke materialen zoals fluweel, jacquards stoffen en porselein worden gecombineerd met barokachtige vormen waardoor het interieur een chique en mysterieuze uitstraling krijgt. De warme paarse, baluwe, lila en donkere kleuren geven je huis net even dat feestelijke tintje.

FOTO - Kersthanger sneeuwvlok glitter, hangornament glas druppel, kerstbal met veren en parel, hond boxer glitter, verenbal op clip - Intratuin.

Kerst 2015 - Intratuin Kerstdecoratie Trends 2015: No Nonsense. Intratuin Kerstversiering Trend in Kerstbomen, Kerstballen, Juwelen Kersthangers en Kerstornamenten in Vergrijsde en Aardse Kleuren. (Foto Intratuin  op DroomHome.nl)

Kersttrend No Nonsense

In het interieur zagen we dit jaar al veel Scandinavische invloeden.

Veel basiskleuren als wit, zwart en grijs gecombineerd met hout en diverse invloeden uit de natuur. Het hippe Scandinavisch wonen zal dit seizoen ook doorzetten in de kerstdecoratie. Het kleurpalet van de trend No Nonsense bestaat uit vergrijsde en aardse tinten gecombineerd met koper, de trendkleur van het afgelopen jaar. Daarnaast ook koele groentinten die het geheel nieuw en spannend maken. De kerstboom wordt versierd met leren kerststerren, maar ook met houten harten, sterren en rendieren. Het herten gewei is hartstikke hip en past helemaal bij een moderne stoere kerst.

FOTO - Hangornament ster van leer, hangornament hout met hert, hangornament hout met ster, waxinelichthouders van hout en hangornament kerstboom van hout - Intratuin.

Kerst 2015 - Intratuin Kerstdecoratie Trends 2015: Pastelparade. Intratuin Kerstversiering Trend in Kerstbomen, Kerstballen, Juwelen Kersthangers en Kerstornamenten in Pastel Kleuren. (Foto Intratuin  op DroomHome.nl)

Kersttrend Pastelparade

Pastelkleuren zijn ook dit jaar nog hot.

Combineer wit en zilver met ijsblauw, pioenroze en rose goud en geef je kerstboom een vrolijke touch. Hoewel dit thema op het eerste gezicht ook een tikkeltje Scandinavisch aandoet, vind je juist veel Aziatische invloeden zoals origami kersthangers en sterren en organische vormen. Materialen als metaal en fineerhout worden gecombineerd met de eenvoud van karton.

FOTO - Hangornament kristal sneeuwvlok, hangornament origami met kraal. kerstbal glitter van foam, kerstbal wit met kerstboomprint en kerstster karton met print - Intratuin.

Bron: Intratuin


Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+