Intratuin Kerstdecoratie Trends 2017

Nieuwe Intratuin Kersttrends

Kerst 2017 – Nieuwe Intratuin kersttrends met mooie kerstdecoratie, kerstverlichting en accessoires van de Intratuin kerstafdeling – MEER kerst inspiratie…. (Foto Intratuin op DroomHome.nl)

Denk je aan kerst, dan denk je aan Intratuin. Momenteel wordt er door de medewerkers in de vestigingen hard gewerkt om ook dit jaar een geweldige kertafdeling neer te zetten. Een betere plek om inspiratie op te doen en je alvast helemaal onder te dompelen in het kerstgevoel, is er niet.

Om alvast in de stemming te komen, hebben stylisten van Intratuin een mini-trendreport van de nieuwste kerstdecoratie trends samengesteld: van stoer en romantisch tot traditioneel en rustiek landelijk. Hier is de Kerst!

Kerst 2017 – Nieuwe Intratuin kersttrend Landelijk Toendratocht met mooie kerstdecoratie, kerstverlichting en accessoires van de Intratuin kerstafdeling in natuurlijke materialen en Noorse patronen. (Foto Intratuin op DroomHome.nl)

Kerst 2017 – Nieuwe Intratuin kersttrend Landelijk Toendratocht met mooie kerstdecoratie, kerstballen en accessoires van de Intratuin kerstafdeling in natuurlijke materialen en Noorse patronen. (Foto Intratuin op DroomHome.nl)

Intratuin Kersttrend Landelijk Toendratocht
De producten die binnen de stijl 'Toendratocht' vallen, zeer populair. Deze stijl beschrijft de ruige, mytische vlaktes en dieren binnen de Toendra landschappen. Natuurlijke materialen uit de koude woestijn domineren deze trend. Met een spannende mic van oud metaal, steen, ruig hout, glas, vachten en prints van dieren & Noorse patronen creeer je binnen een 'ruige natuurlijke look' waar je je lekker op de bank nestelt tijdens de donkere dagen.

Kerstwinkel 2017

TIP - Voeg grote, donkergroene planten, grillige planten op stam en grijsachtige bladeren toe aan de stijl om het geheel levendige sfeer te geven. 

Kerst 2017 – Nieuwe Intratuin romantische kersttrend Een Dagje Parijs met een mooie gedekte kersttafel: servies, servetten, bestek, tafeldecoratie en kaarsen van de Intratuin kerstafdeling in pastel roze, koper en brons kleuren. (Foto Intratuin op DroomHome.nl)

Kerst 2017 – Nieuwe Intratuin romantische kersttrend Een Dagje Parijs met mooie kerstdecoratie, kerstballen en accessoires voor in de kerstboom van de Intratuin kerstafdeling in pastel roze, koper en brons kleuren. (Foto Intratuin op DroomHome.nl)

Intratuin Romantische Kersttrend Een Dagje Parijs
Deze romantische trend heeft zijn oorsprong in de stad van de liefde. Parijs heeft zijn imago van romantische stad ruimschoots verdiend. Overal waar je loopt word je getroffen door de elegante architectuur, de mooie terrasjes, magische monumenten, prachtige musea en het spectaculaire uitzicht over de Seine of vanaf de Basilique du Sacre-Coeur. In de winter doet deze stad nog meer naam eer aan. Zoveel lampjes zorgen voor een perfecte kerstsfeer! Satijn, goud, koper, brons en zachte langharige materialen in combinatie met ronde, elegante en bolle vormen ademen luxe uit. Accessoires zijn versierd, gedecoreerd met sierlijke dessins, voorzien van pailetten en glitters en prints van veren, ogen en monden. Dit is een trend vol met cultuur en stijl.

Kerst 2017 – Nieuwe Intratuin stoere kersttrend Op Reis Naar Het Heelal met mooie kerstdecoratie, kerstballen en accessoires voor in de kerstboom van de Intratuin kerstafdeling in blauw, zilver, zwart, turkoois kleuren. (Foto Intratuin op DroomHome.nl)

Kerst 2017 – Nieuwe Intratuin stoere kersttrend Op Reis Naar Het Heelal met mooie kerstdecoratie, kerstballen en accessoires voor in de kerstboom van de Intratuin kerstafdeling in blauw, zilver, zwart, turkoois kleuren. (Foto Intratuin op DroomHome.nl)

Intratuin Stoere Kersttrend Op Reis Naar Het Heelal
In het interieur zagen we dit jaar donkere kleuren zoals nachtblauw, turkoois, steengrijs en zwart terug komen. Deze stijl met veel stoere en strakke invloeden vindt zijn oorsprong in het heelal. Als je een reis maakt langs de sterren en derder dan de maan, dan kom je bij een ruimte die niet langer een speelveld is voor mensen met een telescoop. Nee, het heelal is nu bereikbaar voor iedereen. Bij deze trend draait het om diverse kleuren blauw en ontwerpen waarbij het universum als inspiratiebron dient. Draaiingen, beweging en versnelling horen daar bij. Net als abstracte grafische patronen, optisch gezichtsbedrog, materialen zoals gerookt glas, natuursteen, metaal en beton en dessins die eruit zien als atmosferische beelden. Combinaties van grafische lijnen en driehoeksvormen passen helemaal bij een moderne, stoere kerst.

Kerst 2017 – Nieuwe Intratuin vrolijke kersttrend Boothuis In De Fjorden met mooie kerstdecoratie, kerstballen en accessoires voor in de kerstboom van de Intratuin kerstafdeling in wit, ijsblauw, mintgroen kleuren. (Foto Intratuin op DroomHome.nl)

Kerst 2017 – Nieuwe Intratuin vrolijke kersttrend Boothuis In De Fjorden met mooie kerstdecoratie, kerstballen en accessoires voor kersttakken van de Intratuin kerstafdeling in wit, ijsblauw, mintgroen kleuren. (Foto Intratuin op DroomHome.nl)

Intratuin Vrolijk Kersttrend Boothuis In De Fjorden
In het verre noorden, tussen de fjorden en immense ruimtes speelt het contrast van witte bergtoppen, spectaculaire luchten en kleine rood geverfde boothuisjes. De winters zijn er ongelooflijk lang, koud en donker en de mensen hebben geleerd om het licht van de dag te koesteren. Rustige kleuren zoals ijsblauw, pioenroze en sneeuwwit en veel licht reflecteren de koude natuur buiten. De wollige stoffen en dierenhuiden zorgen voor een warme aangename sfeer binnen. Vormen met een mix tussen strak en organisch, natuurlijke materialen en een beetje glans zijn zo typerend voor dit winterse verhaal. Met kleine accenten van rood en koper geef je deze trend wat extra pit.

Kerst 2017 – Nieuwe Intratuin traditionele kersttrend In De Snoepwinkel met mooie kerstdecoratie, kerstballen en accessoires voor in de kerstboom van de Intratuin kerstafdeling in wit, rood, spargroen en goud kleuren. (Foto Intratuin op DroomHome.nl)

Kerst 2017 – Nieuwe Intratuin traditionele kersttrend In De Snoepwinkel met mooie kerstdecoratie, kerstballen en accessoires voor in de kerstboom van de Intratuin kerstafdeling in wit, rood, spargroen en goud kleuren. (Foto Intratuin op DroomHome.nl)

Intratuin Traditionele Kersttrend In De Snoepwinkel
De voorbereidingen voor de kerst zijn in volle gang. Nog even langs de oude snoepwinkel voor die heerlijke lekkernijen die kerst zo'n speciale sfeer geven. Het monumentale pandje straalt zo'n vertrouwelijke sfeer uit. Speciaal voor deze tijd is de winkel extra versierd en er hangt zo'n heerlijke geur van net gebakken koekjes, warme chocola en zoete zuurstokken. Voor 1 keer in het jaar mag je jezelf te buiten gaan. Daar draait het om bij deze kersttrend. De kleuren kerstrood, sneeuwwit, spargroen en goud zorgen voor herkenning en het gezellige kerstgevoel. Combineer dit met warm hout, velours, geglazuurd aardewerk, Noorse brei- en borduurmotieven, traditionele kerstdessins en sierlijke vormen. Op die manier maak je de traditionele kerst helemaal van nu.

Beelden: Intratuin - Louis Lemaire - Rob van der Vet


Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+