Kerst | A Stylish Christmas met Villeroy & Boch

A Stylish Christmas met Villeroy & Boch

A Stylish Christmas met Villeroy & Boch! – Villeroy & Boch NewWave Servies voor de Gedekte Kersttafel & Kerstdecoratie. MEER Kerst…  (Foto Villeroy & Boch  op DroomHome.nl)

Pak deze kerst extra uit op het gebied van tafeldekken met de bijzondere serviezen van Villeroy & Boch. Van sneeuwwit met een zilveren randje tot traditioneel rood met groen: voor iedere smaak en interieurstijl is er een bijpassend servies.

A Stylish Christmas met Villeroy & Boch! – Villeroy & Boch Servies, Bestek & Glazen, Tafellinnen en Kerstcadeaus voor de Gedekte Kersttafel & Kerstdecoratie.  (Foto Villeroy & Boch  op DroomHome.nl)

Kerstcadeaus
Verras de gasten tijdens het kerstdiner met een kerstcadeau als schaal of vaas uit de giftcollectie, verpakt in een chique Villeroy & Boch cadeauverpakking.

A Stylish Christmas met Villeroy & Boch! – Porseleinen Villeroy & Boch Kerstornamenten en Kersthangers voor in de Kerstboom en aan de Kersttak. MEER Kerstdecoratie...  (Foto Villeroy & Boch  op DroomHome.nl)

Porseleinen Kerstornamenten
Stijlvolle kerstornamenten en kersthangers van porselein voor in de kerstboom en aan de kersttak passen perfect in een modern landelijke maar ook chique traditionele kerststijl.

Google+