Bloomingville Kerst Accessoires 2014

Bloomingville Kerst Accessoires 2014

Woonmerk Bloomingville Kerstdecoratie voor in Huis

Kerst 2014: Woonmerk Bloomingville Kerst Accessoires als Tray voor Kandelaars, Kaarsen, Waxinelichthouders en Kerstdecoratie – LEES MEER… (Foto Bloomingville Christmas 2014 op DroomHome.nl)
In de Bloomingville kerstcollectie 2014 is haar populaire Scandinavische stijl goed terug te vinden. Prachtige kerstdecoratie en kerstaccessoires in eenvoudige stoere ontwerpen in zachte pastel kleuren en hout, daar weet Bloomingville een huis mee in een moderne kerstsfeer te krijgen. Van kandelaars, waxinelichthouders tot kersthangers en kerstornamenten.
Kerst 2014: Woonmerk Bloomingville Kerst Accessoires als Kandelaars, Kaarsen, Waxinelichthouders, Kerstcadeau’s, Deurmat, Kerstballen en Kerstdecoratie in Hout – LEES MEER… (Foto Bloomingville Christmas 2014 op DroomHome.nl)

De berkenhouten bolle kersthanger is een leuke kerstdecoratie voor in een modern landelijk interieur. Als alternatieve kerstboom is de Bloomingville houten boom ornament een leuke combi van traditie en originaliteit. Verkrijgbaar in verschillende formaten, leuk te groeperen bij elkaar.

De kerstornamenten passen perfect in de kerstboom, aan een kersttak, op een schaal en zelfs na de kerst staan de houten decoratie objecten leuk in huis. Val met de kerstmat in huis! Verwelkom de kerstgasten met een "Merry christmas to all of you!' en zo blijft uw huis extra schoon tijdens de feestdagen.

Kerst 2014: Woonmerk Bloomingville Kerst Accessoires als Tray voor Kandelaars, Kaarsen, Waxinelichthouders, Kerstcadeau’s en Kerstdecoratie in Hout, Mint & Grijs Kleur – LEES MEER… (Foto Bloomingville Christmas 2014 op DroomHome.nl)
Kerst 2014: Woonmerk Bloomingville Kerst Accessoires als Kandelaars, Kaarsen, Waxinelichthouders, Kerstcadeau’s en Kerstdecoratie in Hout, Grijs, Mint & Roze Kleur – LEES MEER… (Foto Bloomingville Christmas 2014 op DroomHome.nl)

Bloomingville heeft in haar kerst accessoires collectie prachtige sfeerverlichting. Van houten ster kandelaars, stenen Bloomingville waxinelichthouders in de vorm van een huisje met ster tot stervormige kaarsenstandaards in pastel kleuren als mintgroen. Met de betonnen boom van Bloomingville voor een stoere uitstraling van uw kersthuis.

Kerst 2014: Woonmerk Bloomingville Kerst Accessoires als Tray voor Kandelaars, Kaarsen, Waxinelichthouders, Kerstcadeau’s, Kerst Kussen, Pompoms, Stolp en Kerstdecoratie in Hout, Mint & Grijs Kleur – LEES MEER… (Foto Bloomingville Christmas 2014 op DroomHome.nl)
Kerst 2014: Woonmerk Bloomingville Kerst Accessoires als Kandelaars, Kaarsen, Waxinelichthouders, Kerstcadeau’s, Kerst Bord met Tekst, Kerstballen en Kerstdecoratie in Roze, Mint & Grijs Kleur – LEES MEER… (Foto Bloomingville Christmas 2014 op DroomHome.nl)

Een pastel kerst is de nieuwe kersttrend in 2014! In zacht roze, grijs, wit en mintgroen kleur zijn de kerst accessoires van Bloomingville met kerstdecoratie in hout. Stenen Bloomingville waxinelichthouders in de vorm van een huisje met NOEL als kersttekst. Bloomingville houten boom ornament als alternatief voor een kleine groene kerstboom, nieuwe mix van traditie en nu. Deze moderne kerstboom is verkrijgbaar in verschillende formaten, leuk te groeperen bij elkaar. Gezellig samen aan het kerstontijt met de Bloomingville ontbijtset in mintgroen en wit. Dit kerstservies bestaat uit een Merry Christmas bord en mok.

Kerst 2014: Woonmerk Bloomingville Kerst Accessoires als Kandelaars, Kaarsen, Waxinelichthouders, Kerstcadeau’s, Kerst Bord met Tekst Kussen, Kerstballen en Kerstdecoratie in Hout, Roze & Grijs Kleur – LEES MEER… (Foto Bloomingville Christmas 2014 op DroomHome.nl)
Kerst 2014: Woonmerk Bloomingville Kerst Accessoires als Kandelaars, Kaarsen, Waxinelichthouders, Kerstcadeau’s, Kerst Bord met Tekst en Kerstservies in Wit & Zwart Kleur – LEES MEER… (Foto Bloomingville Christmas 2014 op DroomHome.nl)

Een mooie kerst quote & tekst bord aan de muur is een moderne en originele vorm van kerstdecoratie. Met een 'We wish you a merry Christmas and a happy new year' geef je alle familieleden en gasten een welkom kerstgevoel. Het kerstontbijt serveren op een gezellig gedekte kersttafel met de Bloomingville ontbijtset in zwart en wit. Dit strakke kerstservies bestaat uit een Merry Christmas bord en mok met ster print.

Kerst 2014: Woonmerk Bloomingville Kerst Accessoires als Kandelaars, Kaarsen, Waxinelichthouders, Kerstcadeau’s, Kerst Bord met Tekst Kussen, Kerstballen en Kerstdecoratie in Zwart, Rood Koper en Grijs Kleur – LEES MEER… (Foto Bloomingville Christmas 2014 op DroomHome.nl)
 • Kijk HIER voor meer Bloomingville kerstaccessoires inspiratie & shoppen! 
 • Gehele wooncollectie Bloomingville HIER bekijken.
Google+