Christmasworld Kerstdecoratie Trends 2017-2018

Christmasworld Kerstdecoratie Trends 2017-2018

Kerst 2017-2018 – Christmasworld 2017-2018 Kersttrend in Kerstdecoratie: a fanciful celebration of JOY – MEER Kerst Inspiratie… (Foto Christmasworld  op DroomHome.nl)

Christmasworld, de kerstbeurs van Europa, presenteert de nieuwste kerstdecoratie en kerstversiering trends van 2017-2018. Dit jaar zijn er 4 kersttrends gesignaleerd, die elk op een eigen manier gerealiseerd kunnen worden in en om het huis. Van 'A valuable handling with TRADITION', 'A distinctive figure of MODERNITY' tot 'A gentle touch of NATURE' en 'A fanciful celebration of JOY'.

Kersttrend A Fanciful Celebration Of Joy
Voor vreugdevolle momenten: vrolijke, elegante, melkachtige kleuren komen face-to-face met een kleurrijke mix van materialen en patronen. In deze fantasiewereld is er ruimte voor alles wat vreugde brengt en mensen gelukkig maakt. Het vrolijke kleurenpalet onderstreept het speelse karakter van deze eclectische verzameling objecten. Comicstrip, Manga en sprookjesmotieven en funky figuren naast kant, haakwerk en borduurwerk. Iconische en gestileerde vormen, wapenschilden, emblemen en traditionele geluksymbolen volgen traditionele volkskunst.

Kerstwinkel 2017

Kerst 2017-2018 – Christmasworld 2017-2018 Kersttrend in Kerstdecoratie: a valuable handling with TRADITION (Foto Christmasworld  op DroomHome.nl)

Kersttrend A Valuable Handling With Tradition
Natuurlijke tinten en kwalitatief hoogwaardige materialen vormen een kader voor traditionele ambachtelijke technieken. Deze tijdloze stijl is inheems en authentiek, subtiel en rustiek. Tijdloze producten die met toewijding en inzet worden vervaardigd, worden gevierd. Meester vakmanschap speelt een centrale rol als traditionele oorsprong. En een geschikte context wordt gecreëerd door kleuren met natuurlijke tinten van bruin, kwarts, grind, grijsblauw, bosgroen, amandel en biscuit.

Kerst 2017-2018 – Christmasworld 2017-2018 Kersttrend in Kerstdecoratie: a gentle touch of NATURE (Foto Christmasworld  op DroomHome.nl)

Kersttrend A Gentle Touch Of Nature
Voor die ontspannende momenten: een stijl geïnspireerd door de natuur met gedempte kleuren, delicate materialen en texturen. Een zachte aanraking van de natuur - waar de natuur inspireert en ontspant Deze stijl haalt zijn ding uit de natuur en creëert een ontspannende oase van welzijn, rust en stilte: delicaat, etherisch en sfeervol. De sensuele sfeer is ontwikkeld in een reeks gedempte kleuren. Lichtgevende koraal en goud creëren de accenten onder de wisselwerking tussen zacht linnen, leisteen, munt, roos en kalk.

Kerst 2017-2018 – Christmasworld 2017-2018 Kersttrend in Kerstdecoratie: a distinctive figure of MODERNITY (Foto Christmasworld  op DroomHome.nl)

Kersttrend A Distinctive Figure Of Modernity
Voor stijlvolle momenten; Krachtige kleuren, geometrische vormen en contrasten. Esthetisch en verfijnd. Deze formele trend verleent de dagelijkse bijzondere elegantie en pracht. De inspiratie is te vinden in klassiek modernisme: van beeldhouwkunst tot kinetische kunst, van industrieel ontwerp tot architectuur. Memorabele proporties, expressieve, compacte, beeldhouwde en monolithische vormen domineren. Het rijke kleurenpalet varieert van sterke kleuren zoals lapis lazuli, malachiet, koper, carrara marmer, onyx en goud tot een krachtige robijn. Bron: Christmasworld.messefrankfurt.com

Google+