House Doctor Kerst Collectie 2017

House Doctor Kerst Collectie 2017 - Nordic Christmas

House Doctor Kerst Collectie 2017 – House Doctor Gedekte Kersttafel in Lichte Kleuren – MEER Kerst Trends… (Foto House Doctor  op DroomHome.nl)

Kerst heeft iets heel speciaals. Het is de tijd om speciale momenten samen te vieren. Je hoeft niet het huis met rode of groene kerstdecoratie te versieren om in de kerst-mood te komen. Een natuurlijke en simpele aanpak werkt ook uitstekend. Kijk maar naar de simpele Scandinavische kerst-look.

Gebruik een kleurenschema met naturel tinten en gebruik items uit de natuur. Naast deze lichte kersttrend heeft House Doctor dit jaar een donkere kerststijl met fluweel en ruigere materialen. Enjoy!

Kerstwinkel 2017

Christmas Decoration
Kerst geeft je het gevoel van thuis zijn, comfort en gezelligheid. Het is de perfecte tijd om met een plaid opgekruld bij de haard te zitten. Deze kerst gebruikt House Doctor natuurlijke elementen, textuur en kleur om jouw woning in een warm nest te transformeren.

House Doctor Kerst Collectie 2017 – House Doctor Kaarsen, Kandelaar met Kersttakken. (Foto House Doctor  op DroomHome.nl)

Denk aan dennenappels, simpele groene planten en met fluweel bedekte kerstballen. Kleine goud accenten in de kerstdecoratie geven jouw huis het relaxte en warme gevoel. Flikkerende kaarsen, lichtsnoeren en slingers van goud papier zetten de juiste kerstsfeer.

House Doctor Kerst Collectie 2017 – House Doctor Kaarsen, Koper en Goudkleurige Kerstboomversiering, Kerstdecoratie voor in de Echte Kerstboom. (Foto House Doctor  op DroomHome.nl)

House Doctor Kerst Collectie 2017 – Prachtige Verpakte House Doctor Kerstcadeau’s met Speciale Monograph Inpakpapier, Labels en Linten als Kerstdecoratie op Zich. (Foto House Doctor  op DroomHome.nl)

Joy of Giving
Het is pas echt kerst als de kerstcadeaus met liefde zijn gemaakt. Naast de traditionele kerst inpakpapier en linten zijn er vele manieren waarop je unieke kerstcadeaus kunt inpakken. House Doctor presenteert samen met Monograph een nieuwe inpakserie voor cadeaus. Laat de kerstcadeaus onderdeel zijn van de kerstdecoratie in huis. Wat dacht je van de cadeau’s stoppen in een kerstsok of in een glazen pot?

House Doctor Kerst Collectie 2017 – House Doctor Gedekte Kersttafel in Donkere Kleuren en Fluwelen Kerstballen. (Foto House Doctor  op DroomHome.nl)

Christmas at Locher’s Studio
In het Noordelijke deel van Denemarken vind je Skagen. Met zijn unieke vissershuizen, kunstgaleries en witte zandstranden trekt  de stad artiesten aan van ver en al sinds de 19de eeuw. In Carl Locher’s oude studio maken we kennis met de essentie van de Deense kerst ‘hygge’. Dek de tafel voor dit heerlijke feest met donkere kleuren en zware materialen. Voor een moderne touch aan de kersttafel maak gebruik van aardewerk borden in donkere kleuren met bijpassende servetten en koperen tafeldecoratie.

House Doctor Kerst Collectie 2017 – House Doctor Kerstdecoratie van Fluwelen Kerstballen tot Donker Gekleurde Kersthangers. (Foto House Doctor  op DroomHome.nl)

Groepeer House Doctor vazen in verschillende vormen en kleuren bij elkaar de kerstsfeer bij te zetten in huis. Doe eens heel anders. Denk aan aparte items en hang ze als kersthangers bij elkaar. Van fluweel en papier tot keramiek en metaal. Door je te beperken in een klein aantal kleuren, kun je zo een stijlvolle kerstlook creëren.

House Doctor Kerst Collectie 2017 – House Doctor Gedekte Tafel voor Oud en Nieuw – Nieuwjaarsparty Diner. (Foto House Doctor  op DroomHome.nl)

Happy New Year
Maak oud en nieuw een avond om nooit meer te vergeten met een fantastische gedekte tafel. Je hebt geen bijzonder porselein servies of kristallen glazen nodig. Combineer jouw alle dagen gebruikte servies met rijke kleuren en subtiele contrasten voor een stijlvolle uitstraling. Gecombineerd met een wit tafellaken laat de kleurrijke accessoires uitblinken. Bron: Housedoctor.com


Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+