Ikea Legt Kerst Visite in de Watten!

Ikea Legt Kerst Visite in de Watten!

Ikea Gedekte Tafel, Kerstversiering & Lekker Kersteten

Kerst 2014: Ikea Legt de Kerst Visite in de Watten! – Prachtig Gedekte Tafel voor het kerstdiner met Ikea Kerstservies & Glasservies en Tafellinnen als Lopers en Kerstkleden, Ikea Kerstdecoratie als Witte Kerstverlichting boven de Tafel, Stolpen en Ikea Kandelaars – MEER Kerst… (Foto Ikea  op DroomHome.nl)
Met kerst heb je niet veel meer nodig dan de mensen van wie je houdt, maar een mooi gedekte tafel, sfeervolle verlichting en stijlvolle versiering geven net dat beetje extra.

Leg je visite deze kerst in de watten met een beetje hulp van IKEA. Van creatieve ideeën tot stralende versiering en Zweedse lekkernijen.

Kerst 2014: Ikea Legt de Kerst Visite in de Watten! – Prachtig Gedekte Tafel met een Ingepakt Bord als Ikea Kerstcadeau voor het Kerstdiner met Ikea Kerstservies & Glasservies en Tafellinnen als Lopers en Kerstkleden – MEER Kerst… (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Kerstcadeautje

Verras je gasten door hun bord in te pakken als een cadeautje. Je hebt alleen een mooi servet en lint nodig. Succes verzekerd!

Kerst 2014: Ikea Legt de Kerst Visite in de Watten! – Prachtige Rode Alternatieve Kandelaar zonder Licht, maar Mooi als Ikea Kerstdecoratie met Glazen Stolpen – MEER Kerst… (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Alternatieve kandelaar

Hoewel deze kandelaar geen licht geeft, is het wel een echte sfeermaker.

De VINTERMYS kandelaar is gemaakt van 100% polyester.

Kerst 2014: Ikea Legt de Kerst Visite in de Watten! – Prachtig Gedekte Tafel voor het kerstdiner met Ikea Kerstservies & Glasservies en Tafellinnen als Lopers en Kerstkleden, Ikea Kerstdecoratie als Strala Led Kerstverlichting – MEER Kerst… (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Stralende tafel

Laat de kersttafel stralen met STRÅLA tafeldecoratie met led-verlichting. De verlichting werkt op batterijen, er komt dus geen stopcontact aan te pas.

Kerst 2014: Ikea Legt de Kerst Visite in de Watten! – Prachtig Gedekte Tafel voor het kerstdiner met Vinter Fint Ikea Tafellopers in Wit met Goud en Waxinelichthouders en Windlichten – MEER Kerst… (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Feestelijke metamorfose

Met de VINTERFINT tafellopers geef je de eettafel in een handomdraai een feestelijke metamorfose. De gouden accenten geven je eetkamer extra stijl en kleur.

Kerst 2014: Ikea Legt de Kerst Visite in de Watten! – Prachtige Sneeuwwitte Vintermys Ikea Kaarsen – MEER Kerst… Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Witte kerst

Geen sneeuw voorspeld? Met de VINTERMYS kaarsen wordt het gegarandeerd een witte kerst.

Kerst 2014: Ikea Legt de Kerst Visite in de Watten! – Prachtige Kerstkrans van Ikea Kerstballen voor op de Gedekte Tafel – MEER Kerst… Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Stralend middelpunt

De VINTERMYS krans is het stralende middelpunt van de avond. Hang de gouden krans aan de deur of leg de decoratie op tafel.

Kerst 2014: Ikea Legt de Kerst Visite in de Watten! – Prachtig Gedekte Tafel voor het Kerstdiner met Ikea Kerst Eten als Haring & Kerstkoekjes – MEER Kerst… (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Eet smakelijk

Na het versieren, is het tijd om te eten. Verras je gasten met traditionele Zweedse lekkernijen uit de Swedish Foodmarket van IKEA, zoals gemarineerde haring of zalm. Zo wordt het gegarandeerd een God Jul (vrolijk kerstfeest). Bron: Ikea.com


Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+