Kerst Trend | Ingetogen Glamour Kerst met Goudkoorts!

Kerst Trend met Ingetogen Goudkoorts

Chique Kerst stijl met wit & een vleugje bling

Kerst Trend: Ingetogen Glamour Kerst met Goudkoorts! - Chique Kerst Stijl met een Vleugje Bling in de Kerstdecoratie & Kerstversiering - Sfeervolle Kaarsen & Kandelaars - MEER Kerst... (Foto Wehkamp.nl, Perscentrum Wonen  op DroomHome.nl)

Ingetogen Chique Kerst - Kaarsen & Kandelaars Kerst Wehkamp.nl  

Optimaal genieten: daar draait kerst dit jaar om. Genieten van je eigen creativiteit, kookkunsten en van de lieve mensen om je heen, doe je deze maand natuurlijk in een feestelijk versierd interieur.

Kies de kerstsfeer die het beste bij je past om het huis extra sfeervol te maken.

Kerst Trend Goudkoorts

Een glaasje champagne in de sneeuw: daar denken we aan wanneer we ons huis in kerstsfeer decoreren!

De sprankelende zacht gouden kleur van de feestelijke drank is dé trendkleur voor deze kerst. De subtiele tint springt extra in het oog op een sneeuwwitte basis. Met gouden kerstballen, kussens, tafellopers, kandelaars en servetringen maak je het interieur klaar voor een kerstfeest in stijl!

Kerst Trend: Ingetogen Glamour Kerst met Goudkoorts! - Chique Kerst Stijl met een Vleugje Bling in de Kerstdecoratie & Kerstversiering - Volop Kerstdiner Voorbereiding in de Keuken! - MEER Kerst... (Foto Wehkamp.nl, Perscentrum Wonen  op DroomHome.nl)

Ingetogen Chique Kerst - Kerst in de Keuken Wehkamp.nl 

Binnen deze kersttrend worden de donkere dagen licht en modieus door goud te combineren met kerstdecoraties, vaasjes en windlichten in pastelblauw, mint en zeeschuimgroen zoals in de kerstcollectie van wehkamp.nl.

Net dat beetje bling maakt de in wit gedekte tafel feestelijk: de vlammetjes van de metallic kaarsen fonkelen in het glanzend gouden keramiek en zorgen voor een intieme, gezellige beleving.  Niet over-the-top maar een sprankelend winterwonderland om bij weg te dromen!

Voorpret

Voordat we aan tafel gaan, wordt er uitgebreid gekookt!

Verzamel familie en vrienden in de keuken terwijl het drie gangen diner bereid wordt en vergeet die daarom niet te versieren. Dit is een goed moment in het jaar om het servies een feestelijke update te geven met borden, kopjes en andere benodigdheden in trendkleuren goud, babyblauw en wit van wehkamp.nl.

Wanneer het diner bijna opgediend kan worden, is het tijd jezelf in het goud te steken. Want ook op modegebied staat deze trendkleur tijdens de feestmaand centraal: met een gouden jurk of gouden sieraad en een goudkleurig pochet voor de heren maak je het weelderige plaatje af.

st Trend: Ingetogen Glamour Kerst met Goudkoorts! - Chique Kerst Stijl met een Vleugje Bling in de Kerstdecoratie & Kerstversiering - Glamour & Glitter Kussens van H&M Home in Zilver & Goud Kleur! - MEER Kerst... (Foto H&M Home, Perscentrum Wonen  op DroomHome.nl)

Glamour & Glitter Kerst - H&M Home Kussens  

Bescheiden pracht en praal

Het huis injecteren met een toefje glamour is makkelijk: voorzie de kamers van wat glitter in de vorm van pailletten, glanzende stof en fonkelende metallics. Goud laat zich voor kerst prachtig combineren met zilver, messing en koper. Met al deze metallic accenten krijgt de gedekte tafel meer allure.

Laat het interieur baden in luxe met kraakhelder wit tafellinnen en witte kussens van nepbont en kant verspreid door de rest van het huis. Het letterlijke middelpunt op de tafel is een tafelloper van gouden pailletten van H&M Home. De zacht gouden glans doet denken aan champagne, de glinstering van pailletten aan subtiele champagnebubbels.

STYLINGTIP

Verpak de cadeautjes onder de boom met papier in metallic tinten. Zo creëer je snel en makkelijk een groots kleurgebaar. Met een lint in een contrasterende metallic tint om ieder pakje heb je direct het goede effect te pakken!

Kerst Trend: Ingetogen Glamour Kerst met Goudkoorts! - Chique Kerst Stijl met een Vleugje Bling in de Kerstdecoratie & Kerstversiering - Glamour met Vergrijsde Kleuren op de Kersttafel van H&M Home! - MEER Kerst... (Foto H&M Home, Perscentrum Wonen  op DroomHome.nl)

Glamour met Vergrijsde Interieur Kleuren - H&M Home Kerst  

Kerstknallers

Wat nou donkere dagen? Knallen met kleur mag deze kerst!

Kies één uitgesproken tint , zoals het geel op de foto (&Klevering), en combineer met trendy gouden, zilveren en koperen accessoires voor een huis waar je vrolijk van wordt! Doe net als op de foto en hang kerstballen aan visdraad aan het plafond of spuit oude kanselaars en vazen in metallic kleur voor een uitbundig en kleurrijk decor.

Kerst Trend: Ingetogen Glamour Kerst met Goudkoorts! - Chique Kerst Stijl met een Vleugje Bling in de Kerstdecoratie & Kerstversiering - Glamour met Goud, Zilver en Koper Kleuren Schalen, Kandelaarsen Windlichten van &Klevering! - MEER Kerst... (Foto &Klevering, Perscentrum Wonen  op DroomHome.nl)

Glamour in Goud, Zilver & Koper Kleuren - &Klevering Kerst  

Bron: Perscentrum Wonen

Google+