Kerst Trend | Unieke Kerstdecoratie met Foto!

Unieke kerstdecoratie met foto

Unieke Kerstdecoratie met Foto Kerstcadeau als Telefoonhoesjes LEES MEER... (Foto Yoursurprise.nl  op DroomHome.nl)
Kerst is de tijd om het gezellig in en rondom het huis te maken! Van kerstballen en kersthangers tot een chocolade kerstman en kerstkaart tot heerlijke flessen wijn en mokken.

Met deze kerstcadeaus haal je niet alleen de kerstsfeer in huis, door het persoonlijke tintje maak je er ook een hele speciale Kerst van!

Foto kerstballen

De kerstboom vormt vaak het stralende middelpunt in de huiskamer en wordt versierd met kerstballen, hangers en slingers in vrolijke kerst kleuren. Wil je jouw kerstboom eens extra bijzonder maken dit jaar? Versier hem dan met kerstballen met daarop je eigen foto. De kerstballen zijn niet alleen leuk voor in de boom, maar ook als uniek kerstcadeau! Zo maak je bijvoorbeeld een kerstbal voor elk gezinslid of voor opa en oma met een foto van de kleinkinderen erop.

Unieke Kerstdecoratie met Foto Kerstcadeau als Kersthangers voor in de Kerstboom LEES MEER... (Foto Yoursurprise.nl  op DroomHome.nl)Kersthangers met Foto

Wil je geen kerstballen in de boom, maar wel een supergave kerstversiering?

Kies dan voor originele kersthangers in de leukste vormen. Met een supergaaf design en jouw foto erop maak je de kersthangers helemaal af. Je kunt ze in setjes van 2, 4 of 8 stuks maken, zodat je jouw boom of huiskamer kunt vullen met verschillende kersthangers.

Persoonlijke Kaarsen

Tijdens de kerstdagen maak je het extra gezellig met kaarsen. Een kaars zorgt voor een gezellige en warme sfeer. Sfeervolle kerstkaarsen mogen dan ook niet ontbreken op de kersttafel of als decoratie in de woonkamer. Zeker niet als je de kaarsen zelf kunt opmaken met een eigen foto, tekst of ontwerp. Voeg een beetje magie toe op de kerstdagen met deze persoonlijke kaarsen.

Unieke Kerstdecoratie met Foto Kerstcadeau als Wijn met een Persoonlijk Wijnetiket voor op de Kersttafel. (Foto Yoursurprise.nl  op DroomHome.nl)Wijn met Persoonlijk wijnetiket

Een echte blikvanger op de mooi gedekte kersttafel is een heerlijke fles wijn met een eigen etiket. Door de full colour druktechniek en HD-fotokwaliteit komt je eigen afbeelding en tekst zeker tot zijn recht. Ook als cadeau voor onder de kerstboom is een unieke fles wijn erg leuk. Naast een persoonlijk wijnetiket kun je ook een bedrukte houten kist voor de wijnfles als kerstcadeau geven.

Originele Kerst Mok

Tijdens de wintermaanden en Kerstmis is het vaak donker en koud buiten. Wat is er dan lekkerder dan een heerlijke mok warme chocolademelk of thee? Het wordt nog leuker wanneer je uit een echte kerstmok kunt drinken. Deze originele mok heeft een kerstman als handvat en is ook nog op te maken naar eigen wens.

Met zoveel persoonlijke en originele kerstcadeaus worden het vanzelf fijne feestdagen!

Google+