Kerst Trends | Ikea Kerstcollectie 2014

Ikea Kerst Collectie 2014

Ikea Kerstdecoratie laat je huis stralen

Kerst Trends 2014: Ikea Kerstdecoratie  Laat je Huis Stralen! -  Ikea Kerstcollectie 2014 met Kaarsen, Kerststerren met Verlichting, Kerstdecoratie, Kerstslingers in Goud en Wit Kleur in de Woonkamer – MEER Kerst … (Foto Ikea Kerst  op DroomHome.nl)
Een kerstboom vol dieren, duurzame led-verlichting en een traditionele Zweedse kerstgeit. De nieuwe kerstcollectie van IKEA laat je huis stralen. Leef je uit met decoraties en verlichting in klassiek rood en wit met een vleugje goud en zilver.
Kerst Trends 2014: Ikea Kerstcollectie 2014 met Rendieren Kerstdecoratie, Manden, Stolpen & Kerstversiering en Ikea Kerstballen voor in de Alternatieve Kerstboom – MEER Kerst … (Foto Ikea Kerst  op DroomHome.nl)

Julbock

In Zweden werden kerstcadeautjes vroeger door de Julbock gebracht. Hoewel deze kerstgeit al een tijdje plaats heeft gemaakt voor de rendieren van de Kerstman, zie je de Julbock in Zweden nog overal terug als kerstversiering.

Haal een stukje Zweedse traditie in huis met de stoffen VINTERMYS decoratie. 

Kerst Trends 2014: Ikea Kerstcollectie 2014 met Kerstsokken in Grijs, Wit en Rode Kerstdecoratie, Kerstslingers & Kerstkransen in de Woonkamer – MEER Kerst … (Foto Ikea Kerst  op DroomHome.nl)

Beestenboel

Het wordt een beestenboel in de boom met de VINTERMYS decoraties van IKEA. De geometrische vossen en uilen in wit en goud zijn echte blikvangers.

Kerst Trends 2014: Ikea Kerstcollectie 2014 met Kerststerren met Verlichting, Kerstdecoratie, Kerstslingers in Goud en Wit Kleur in de Woonkamer – MEER Kerst … (Foto Ikea Kerst  op DroomHome.nl)
Kerst Trends 2014: Ikea Kerstcollectie 2014 met Kerstdecoratie van Uilen, Sneeuwvlokken, Notenkrakers en Vossen & een Ikea Alternatieve Kerstboom van Strala Lantaarns in Kaars Vorm van Grenen Hout  – MEER Kerst … (Foto Ikea Kerst  op DroomHome.nl)

Alternatieve kerstboom

Geen ruimte voor een kerstboom? De STRÅLA decoratie van massief grenen biedt een bijzonder alternatief. De led-verlichting zorgt voor warmte en gezelligheid in huis.

Leef je uit

Ga je voor een kerstboom met uilen, sneeuwvlokken of notenkrakers? Of gewoon allemaal? Leef je uit met de VINTERMYS decoraties.

Kerst Trends 2014: Ikea Kerstcollectie 2014 met Kerststerren met Verpakte Kerstcadeau’s in Ikea Kerstpapier en Kerstcadeau Labels & Kerstdecoratie en kerstversiering voor het Raam in Goud en Wit Kleur – MEER Kerst … (Foto Ikea Kerst  op DroomHome.nl)
Kerst Trends 2014: Ikea Kerstcollectie 2014 met Kersttafellaken en Tafellopers  & Ikea Sfeervolle Windlichten voor op de Kersttafel & Kerstdecoratie en kerstversiering in Goud en Wit Kleur – MEER Kerst … (Foto Ikea Kerst  op DroomHome.nl)

Silhouet

Visite kan je huis niet missen met de STRÅLA decoratieve led-verlichting in de vensterbank. Doe het licht aan om het dorp tot leven te brengen en creëer een prachtig silhouet.

Sfeermakers

De STRÅLA lantaarns met led-verlichting zijn echte sfeermakers. Zet de lantaarns in de vensterbank, op de eettafel of hang ze aan de verwarming. Combineer verschillende formaten voor een speels effect.  

Kerst Trends 2014: Ikea Kerstcollectie 2014 met Kerst Tafellopers, Stolpen, Etagères met lekkere Ikea Kerstkoekjes in Kerstblikken voor op de Kersttafel en een Alternatieve Ikea Kerstboom van Gekleurde Borden aan de Muur in Rood, Wit Kleur en Glas – MEER Kerst … (Foto Ikea Kerst  op DroomHome.nl)
Kerst Trends 2014: Ikea Kerstcollectie 2014 met Kerst Tafellopers, Stolpen, Etagères met lekkere Ikea Kerstkoekjes in Kerstblikken als Kerstcadeau voor op de Kersttafel bij de Ikea Kerstboom in Rood en Wit Kleur – MEER Kerst … (Foto Ikea Kerst  op DroomHome.nl)

De nieuwe collectie is vanaf oktober verkrijgbaar. Fijne feestdagen! Bron: Ikea.com

Google+