Kerststerdag | Geef een Kerstster Cadeau!

Geef een Kerstster Cadeau!

Kerststerdag : Geef een Kerstster Plant Cadeau op 12 December - Kerstster Online Bestellen! Geef een Kerstster Plant & Poinsettia Cadeau! LEES MEER… (Foto Kerststerdag.nl  op DroomHome.nl)

Maandag 12 december 2016 is het internationale Kerststerdag of Poinsettia dag. Op Kerststerdag geven vrienden en geliefden elkaar een prachtige Kerstster plant cadeau als blijk van genegenheid, om iets bij te leggen of iemand te bedanken voor de feestdagen.

Verras met een Kerstster Cadeau op Kerststerdag

Wil je iemand bedanken of even laten weten dat je om die persoon geeft is de Kerstster, ook wel Poinsettia een perfecte plant om cadeau te geven.

De kerstster is er in alle kleuren als rood, wit, zalmroze en roze. Maar ook in verschillende maten van groot tot een mand vol kleine kerst sterretjes. Er is een kerstster voor elk interieur en in elke prijsklasse.

Het bijzondere van het cadeau geven van een Kerstster is dat deze plant zeker de hele maand December blijft staan, waardoor de ontvanger er lang plezier van heeft.

12 December Kerststerdag & Poinsettia Dag

Kerststerdag: Kerstster Online Bestellen! Geef een Kerstster Plant & Poinsettia Cadeau! De Kerstster is in Vele Kleuren (Rode, Witte en Roze Kerststerren) & Maten Verkrijgbaar! Kerstster Cadeau Geven en Online Bestellen LEES MEER… (Foto Stars for Europe Kerstster  op DroomHome.nl)Op 12 december is het Kerststerdag, ook wel Poinsettia Dag genoemd.

Al 150 jaar wordt in de Verenigde Staten op deze 12 december geheel traditioneel Poinsettia Day gevierd. Familie, vrienden, buren en collega's geven elkaar in de kerst periode een mooie kerstster plant cadeau als een blijk van waardering en gewoon omdat je om elkaar geeft! Joel Poinsett bracht in de 19de eeuw de Kerstster naar Amerika en zond de Poinsettia's naar botanische tuinen en zijn vrienden. Poinsett's sterfdag werd 12-12 Poinsettia Day.

Kerstster Populairste Potplant

Het zijn de grote gekleurde schutbladeren die de kerstster wereldwijd tot populairste potplant maken.

In Nederland worden er ieder jaar 6,5 miljoen Kerststerren gekweekt. Poinsettia’s zijn simpelweg onmisbaar in de aanloop naar Kerstmis en tijdens het Kerstfeest zelf. In verschillende maten, als gewone plant of op stam, als een decoratief object in eigen huis of als geschenk.

Kerstster Cadeau Online Bestellen

Kerststerdag: Kerstster Online Bestellen! Geef een Kerstster Plant & Poinsettia Cadeau! De Kerstster is in Vele Kleuren (Rode, Witte en Roze Kerststerren) & Maten Verkrijgbaar! Kerstster Cadeau Geven en Online Bestellen LEES MEER… (Foto Stars for Europe Kerstster  op DroomHome.nl)Een mooie traditie om een prachtige kerstster cadeau te geven!

U kunt de Kerstster in verschillende kleuren en maten gemakkelijk online bestellen en thuis laten bezorgen bij degene die een Kerstster volgens u heeft verdiend. U kunt natuurlijk ook de Kerstster voor uzelf bestellen om uw eigen huis geheel in kerstsfeer te brengen.

December is de periode waarin we elkaar veel liefde en geluk toewensen. Dus ben je op zoek naar een bijzonder cadeau? Maak iemand blij met een Poinsettia!

Bron: Kerststerdag.nl Foto's: Stars for Europe.

Google+