Kersttrends in 3 Sfeervolle Kerst Stijlen!

Kersttrends in 3 Kerst Stijlen

Chalet, Snoephuisje & IJspaleis Kerstdecoratie

Kersttrends in 3 Kerst Stijlen - Chalet! - Landelijke Kerst Decoratie & Inrichting met Folklore Prints op Kerstversiering & Traditionele Kerstkleuren - Kerst Special ... (Foto Perscentrum Wonen  op DroomHome.nl)

Met alleen het versieren van de kerstboom kom je tegenwoordig niet meer weg. We maken het hele huis gezellig, met kerstballen, kransen, kaarsen, etagères, rendieren, sneeuwpoppen, uiltjes en meer!

Voor het ultieme kerstinterieur zijn er dit jaar drie verschillende stijlen en trends. Tover je jouw huis om tot een Chalet, Snoephuisje of IJspaleis?

Trend: Chalet

Een mix van landelijk en klassiek, nostalgie en folklore staat centraal bij deze kersttrend.

De traditionele kerstkleuren rood en wit worden gecombineerd met sepia (goudbruin). Folklore prints op kerstballen en andere accessoires zijn en must en worden gecombineerd met de traditionele ruit en Scandinavische folklore. Voor het ultieme blokhut gevoel! In de kerstboom hangen niet alleen glanzende glazen kerstballen, maar ook stoere houten figuren zoals harten, skilatten, schaatsen en rendieren. Voer het Chalet-gevoel door in de rest van het interieur met houtblokken, een verzameling dennenappels, takken, windlichten, wollen en bont plaids, een dierenhuid en sokken aan de schoorsteen. Want anders loop je de cadeautjes mis!

Kersttrends in 3 Kerst Stijlen - Chalet! - Intratuin Kerstballen met Folklore Kerstdecoratie Prints & Houten Ormanenten - Meer Kerstdecoratie... (Foto Perscentrum Wonen  op DroomHome.nl)
Kerstballen met folklore prints en houten ornamenten, van Intratuin.

Kerst Tip:

Niets zo lelijk als een kerstboom waarbij je aan de onderkant een kale stronk of standaard ziet. Decoreer ook die onderkant van de boom! Versier de onderste takken en verzamel kussens, bontplaids, (nep)cadeaus, oude schaatsen of knuffels. Gezellig!

Kersttrends in 3 Kerst Stijlen - Snoephuisje! - Zoete Kerst Trend met Polkadots Prints, Glitters & Cupcakes op de Kersttafel en in de Kerstboom - Meer Kerstdecoratie... (Foto Perscentrum Wonen  op DroomHome.nl)

Trend: Snoephuisje

Knibbel knabbel knuisje, met deze trend ga je bijna knabbelen van je huisje!

Met zoete kleuren, polkadots, glitters en cupcakes maak je van jouw kersthuis een snoephuis! Deze trend is geschikt voor het moderne naturel interieur, met kleuren als wit, beige, taupe en grijs in de basis. Zorg voor een knallende en kleurrijke feestmaand, met bonte en spannende kleuren. Zoet en een tikkeltje kitsch. Felroze, topaas blauw, paars, zilver en zachtgeel geven een nieuwe dimensie aan het traditionele kerstfeest. Bollywood meets Hollywood: kleur & kitsch meets glitter & glamour. Versier de kerstboom met gekleurde transparante kerstballen en glazen ballen in de vorm van cupcakes, theepotjes, kopjes en taartpunten.

Tijdens kerst zijn de calorieёn zó aanwezig, dus waarom zou je ze niet in je boom hangen? Dierfiguurtjes zoals een olifantje geven het interieur een sprookjesachtige sfeer. Laat dat wit linnen tafelkleed een jaar in de kast en ga voor een roze tafelzijl met polkadots. Met retro dessins en zoete kleuren ziet de tafel er zèlf uit om op te eten!

Kersttrends in 3 Kerst Stijlen - Snoephuisje! - Zoete Kerst Kleuren & Sprookjesachtige Kerstballen van Intratuin - Meer Kerstdecoratie... (Foto Perscentrum Wonen  op DroomHome.nl)

Kleurrijke en sprookjesachtige kerstballen, van Intratuin.

Kerst Tip:

Vervang je ‘normale’ lampenkap tijdens de feestmaand voor een metalen frame, waar je met visdraad een verzameling kerstballen aan ophangt. Versier verder met linten en een witte boa.

Kersttrends in 3 Kerst Stijlen - IJspaleis! - Modern Klassieke Kerstdecoratie in Wit, Zilver & Champagne Kleuren & Satijnen Linten in de Kerstboom - Meer Kerstdecoratie... (Foto Perscentrum Wonen  op DroomHome.nl)

Trend: IJspaleis

Laat je niet verwarren door de naam: trend IJspaleis heeft wél de grandeur, glans en luxe van een IJspalijs, maar is zeker niet koud en kil.

Wit, champagne en zilver domineren, afgewisseld met zwart in dessins en details. Door de luxe uitstraling is deze trend geschikt voor het modern klassieke interieur. Versier de boom met ballen in traditionele vormen als kerstkransen en –bellen. Combineer matte en glanzende kerstballen: soms hebben ze een frosted patroon zoals  op een bevroren raam, soms glanzen en glitteren ze als sneeuw.

Maak er een modische boom van met grote strikken en linten in glanzend wit. Versier de rest van het interieur door witte, zilveren en transparante kerstornamenten op te hangen aan mooie zwarte en witte linten. De tafel decoreer je met wit linnen, satijn en kant. Laatstgenoemde is een must-have, als tafelloper, placemat of rondom kerstballen en kaarsenhouders. Voor een luxe en romantisch IJspaleis!

Kersttrends in 3 Kerst Stijlen - IJspaleis! - Modern Klassieke Kerstballen & Ornamenten aan Linten van Riviera Maison - Meer Kerstdecoratie... (Foto Perscentrum Wonen  op DroomHome.nl)

Kerst Tip:

Maak zelf de mooiste kerstaccessoires met stukjes kant en satijnen linten. Geef die glazen vaas speciaal voor kerst een kanten jasje, en bind een satijnen strik rondom bestek, het kerstmenu of de wijnglazen.

Door: Priscilla de Putter & Monique van der Reijden, Perscentrum Wonen.


Fijne Kersttrends!

Met alleen het versieren van de kerstboom kom je tegenwoordig niet meer weg. We maken het hele huis gezellig, met kerstballen, kransen, kaarsen, etagères, rendieren, sneeuwpoppen, uiltjes en meer! Voor het ultieme kerstinterieur zijn er dit jaar drie verschillende stijlen en trends. Tover je jouw huis om tot een Chalet of Snoephuisje? Bekijk de trends!

Google+