Kerstverlichting Buiten | Betoverende Kerst!

Kerstverlichting Buiten ~ betoverende Kerst

betoverende kerstbomen in 3 stappen

Kerstverlichting Buiten - Fairybell Buitenverlichting in de Vorm van een Kerstboom met Led Lampjes - MEER Kerstboomverlichting... (Foto Fairybell Verlichting  op DroomHome.nl)
Met de fonkelende kerstbomen van Fairybell® creëer je in een mum van tijd een sprookjesachtig decor in de tuin. Er zijn kerstbomen voor aan de deur, in de grond en voor in de vlaggenmast.

De Fairybell vlaggenmast kerstverlichting laat zich het beste omschrijven als kerstverlichting in kerstboom vorm. De verlichting is verkrijgbaar in 10 verschillende modellen, van 1,45 tot maar liefst 10 meter. De twinkelende lampjes zorgen in elke tuin voor de ultieme kerstsfeer.

Door de warm witte LED verlichting verbruikt de Fairybell kerstboom bovendien weinig energie: vriendelijk voor het milieu en de energierekening!

Kerstverlichting Buiten - Fairybell Buitenverlichting voor aan de Deur in de Vorm van een Kerstboom met Led Lampjes - MEER Kerstboomverlichting... (Foto Fairybell Verlichting  op DroomHome.nl)

Aan de deur

Deze Fairybell® is een ‘plat’ model speciaal voor de deur.

Hij wordt geleverd met een universele verstelbare bevestigingsband. Zo is hij binnen tien minuten op te hangen zonder beschadiging van de deur. Het deur-model is 2,10 meter hoog en versiert de deur met 120 energiezuinige LED lampjes. LEES MEER...

Kerstverlichting: Deurverlichting - Fairybell Verlichte Decoratie in Kerstboom Vorm met Led lampjes voor Deur & op Houten Panelen LEES MEER… (Foto Fairybell Binnen & Buitenverlichting  op DroomHome.nl)

Kerstverlichting Buiten - Fairybell Buitenverlichting in de Grond 3D in de Vorm van een Kerstboom met Led Lampjes - MEER Kerstboomverlichting... (Foto Fairybell Verlichting  op DroomHome.nl)

In de grond

De vrijstaande Fairybell® kerstbomen van 1,45 tot en met 3 meter kun je overal in de tuin ‘prikken’ door de meegeleverde mast en grondpin.

Believe in the magic of the season

Kerstverlichting Buiten - Fairybell Vlaggenmast Verlichting in de Grond 3D in de Vorm van een Kerstboom met Led Lampjes - MEER Kerstboomverlichting... (Foto Fairybell Verlichting  op DroomHome.nl)

In de vlaggenmast

De grotere modellen van 6 tot 10 meter kunnen eenvoudig vanuit de doos worden opgetakeld in een vlaggenmast.

Geen eigen vlaggenmast? Bij de 6 meter-modellen is een handige stapelbare mast bij te bestellen.

Online shoppen op: Bol.com en www.fairybell.nl

Google+