Sfeervolle H&M Home Kerst Trends 2013

H&M Home Kerst Trends 2013

H&M Christmas 2013 Collection

Kerst Trends 2013: Sfeervolle H&M Kerstcollectie 2013! – Moderne Woonkamer met H&M Kerst Accessoires als Kerstkussens, Plaids, Windlichten, Kerstboom, Kerstdecoratie in de kleuren Wit, Grijs, Zwart & Goud – MEER Kerst … (Foto H&M Kerst 2013  op DroomHome.nl)

H&M Kerst Collectie 2013 in Wit, Grijs, Zwart & Zilver  

Hennes & Mauritz Kerst Huis Interieur 2013

H&M Home viert uitbundig kerst met de nieuwste kerst accessoires voor in huis. Met kerstdecoratie voor een modern wonen inrichting in de kleuren wit, grijs, zwart zilver en goud als de accentkleur tot een landelijk wonen kerst met natuurlijke materialen en de traditionele kerstkleuren wit en rood.

In de witte kerstboom hangen H&M kerstballen met grijze H&M kerst kussens met tekst op de bank, heerlijke warme plaids en H&M windlichten met sfeervolle kaarsen.

Kerst Trends 2013: Sfeervolle H&M Kerstcollectie 2013! – Landelijke Keuken met H&M Kerst Accessoires als Kerstservies met Borden, Schalen, Trays, Windlichten, Kaarsen, Kerstdecoratie in de kleuren Wit en Rood – MEER Kerst … (Foto H&M Kerst 2013  op DroomHome.nl)

H&M Kerst Keuken Accessoires 2013  

H&M Kerst Keuken Trends 2013

Bij H&M Home staat de landelijke keuken deze kerst centraal. Sfeervolle H&M kerst accessoires voor de voorbereidingen van het kerstdiner, kerstbrunch en ontbijt. Voor de gedekte kersttafel gezellige kerst schalen, borden, kommen en voorrraadpotten.

Maar ook tafellinnen als H&M kerstservetten en servetringen. Geniet van een smakelijke kerst met de kerstaccessoires in de traditionele kerst kleuren wit, rood en zwart.

Kerst Trends 2013: Sfeervolle H&M Kerstcollectie 2013! – Landelijke Keuken met H&M Kerst Accessoires op de Gedekte Kersttafel & in de Kerstboom als Kerstservies, Kussens, Tafellinnen, Kaarsen, Kerstdecoratie in de kleuren Wit, Rood & Zwart – MEER Kerst … (Foto H&M Kerst 2013  op DroomHome.nl)

H&M Kerst Eetkamer met Kerstboom 2013

H&M Kerst Woonkeuken Decoratie

De gezellige woonkeuken staat bij H&M Home in het teken van het landelijk wonen. Gezellig dineren tussen de H&M woonaccessoires in rood, wit en natuurlijke materialen. Bij de echte groene kerstboom liggen H&M kerstkussens in jute postzakken stijl met bijpassende tafelkleed en kerstboomkleed.

Kerst Trends 2013: Sfeervolle H&M Kerstcollectie 2013! – Gedekte Kersttafel met H&M Kerst Accessoires met Kerstservies, Kussens, Tafellinnen, Servetten, Kaarsen, Kerstdecoratie in de kleuren Wit, Rood en Koekjesvormen – MEER Kerst … (Foto H&M Kerst 2013  op DroomHome.nl)

H&M Gedekte Kersttafel in Rood & Wit 2013

H&M Kersttafel Trends

Met z'n allen aan de kerstdis, gezellig aangekleed met H&M kerst accessoires als kussens, rood met wit strik kerstkleed, servetten en schort. Sneeuwwitte kerstborden mooi opgemaakt voor de gezelligste dagen van het jaar!

Kerst Trends 2013: Sfeervolle H&M Kerstcollectie 2013! – Kerst Kinderkamer met H&M Kerst Accessoires als kerst Dekbedovertrekken, Kerstkussens, Speelgoed, Adventkalender en Kerstsok naast een Kleine Kerstboom in de kleuren Wit, Rood en Zwart – MEER Kerst … (Foto H&M Kerst 2013  op DroomHome.nl)

H&M Kerst Kinderkamer 2013

H&M Kerst Kinderkamer

Maak van kerst ook een echt kinderfeest door het bijpassende kerst beddengoed met de leuke pinquins H&M kerst dekbedovertrekken en kussens, adventskalender en H&M kerstsokken voor in de kinderkamer.

Bron: H&M Home 

Google+