Zara Home kersttrends 2021, een knusse kerst met stijl!

Jouw luxe landelijke kerst met de Zara Home kerstcollectie 2021 

Zara Home kerst 2021 – Sfeervolle kerstballen met verlichting (Foto Zara Home  op DroomHome.nl)

Stijlvolle Zara Home kerst ideeen 2021!

De Zara Home kersttrends 2021 stralen één en al warmte, licht en knusheid uit. De elegante gezelligheid van de Zara home kerst 2021 collectie maakt van jouw woning de fijnste plek op aarde tijdens de bijzondere feestmaanden. Zara kerstversiering, woon- en keukenaccessoires zijn een grote inspiratiebron voor jouw luxe landelijke kerst!

Zara Home kerst 2021 – Lange kerstkrans, kandelaars, cyclinder en kegelvormige kaarsen (Foto Zara Home  op DroomHome.nl)

We starten in de woonkamer met heel veel aandacht voor licht, warm licht. Glazen bollen met verlichting en vele kaarsen als kegelvormige kaarsen in herfstkleuren hebben een prominente plaats in de Zara Home kersttrends 2021.

Zara Home kerst 2021 – Karamel zout geurstokjes (Foto Zara Home  op DroomHome.nl)

Zara kerstversiering inspiratie>

Gemercuriseerde kandelaars en vazen geven de kerstverlichting een luxe accent. De kerstkransen met belletjes en groene guirlandes brengen de natuur binnen.

Zara Home kerst 2021 – Luxe servies in antiek look (Foto Zara Home  op DroomHome.nl)

Zara kerst keuken

Naast de nostalgische gezelligheid in de collectie kerst keuken accessoires vind je ook stijlvolle items als het glazen servies met antieke look.

Zara Home kerst 2021 – Houten sneeuwvlok onderzetter (Foto Zara Home  op DroomHome.nl)

Dit jaar zijn in de Zara Home kersttrends 2021 ook bijzonder keukenaccessoires te ontdekken. Verzin het maar: een sneeuwvlok onderzetter van hout dat je uit elkaar kunt halen, zodat je twee onderzetters kunt gebruiken. De kerstkleuren 2021 zijn opvallend traditioneel, van rood, wit en groen tot het gebruik van natuurlijke materialen en bruintinten.

Zara Home kerst 2021 – Landelijke kerstservetten en servethouders (Foto Zara Home  op DroomHome.nl)

Op de Zara Home tafel in de keuken ligt een tafelkleed met traditionele ruit en bijpassende servetten met kerst servet-houders.

Zara Home kerst 2021 – Landelijke kerst tafel (Foto Zara Home  op DroomHome.nl)

Zara Home landelijke kersttafel

Groen is dé kerstkleur 2021 en het groene Zara Home kerst tafelkleed 'spat' dan ook de kamer uit! De landelijke kersttafel is hierboven sober gedekt voor een lichte lunch, maar in de avond wordt het mooiste kerstservies uit de kast gehaald en zorgen kersttakken voor sfeervolle kerstversiering.

Zara Home kerst 2021 – Kerst kinderkamer met geheimzinnig muizengaatjel (Foto Zara Home  op DroomHome.nl)

Ontdek alles voor de Zara Home kinderkamer in kerstsferen

Ook de kinderkamer wordt helemaal in kerstsfeer ingericht. Voor mij sprong het geheimzinnige muizengaatje eruit. Zou er 's nachts een muisje naar buiten komen om een lekker kerstkransje op te peuzelen?

Waar vind je Zara Home winkels:

Zara Home Amsterdam | Zara Home Den Haag | Zara Home Enschede | Zara Home Leiden | Zara Home Maastricht | Zara Home Rotterdam | Zara Home Utrecht | Zara Home Zwolle | Zara Home Antwerpen

Alles voor een knusse en stijlvolle kerstdecoratie shop je op Bol.com

Google+