Kerstboeketten trends 2019

Bijzondere bloemen voor de feestdagen

Bloomon kerstboeketten 2019 (Foto Bloomon  op DroomHome.nl)

Bloomon presenteert speciaal voor de wintermaanden, kerst en feestdagen samengestelde extravagante bossen en boeketten in warme, winterse kleuren.

 

Bloomon kerstboeketten

Twee verschillende bossen vormen het middelpunt van komend feestseizoen: de een in uitgesproken, felle kleuren als fuchsia en knalrood, de ander in een uitgebalanceerde mix van roze, dieprood en champagnetinten. De zorgvuldige samenstelling van bijzondere seizoensbloemen en -takken vormen een uitbundig, maar tegelijkertijd stijlvol, chic en elegant geheel. Eenmaal in de vaas pronkt de bos als een echt bloemkunstwerk in je interieur. Zet hem in de hal om gasten een verbluffend welkom te heten, op de eettafel tijdens een feestelijk diner of op de salontafel om vanaf de bank van te genieten. 

Bloomon kerstboeketten 2019 (Foto Bloomon  op DroomHome.nl)

Speciale kerst bloemen

Anton van Duijn, Style Director van bloomon: "De periode rond de feestdagen is voor velen hét moment om het interieur nog meer warmte en gezelligheid te geven met sfeervolle decoratie.

Bloomon bloemen voor de feestdagen - kerstboeketten 2019 (Foto Bloomon  op DroomHome.nl)

Een uitgesproken bos bloemen in feestelijke kleuren haalt op een stijlvolle manier vrolijkheid in huis, terwijl het buiten donker en koud is. We combineren voor deze feestcollectie de kerstklassiekers zoals Amaryllis, Ilex takken, rode rozen en Eucalyptus met een aantal onverwachte gasten zoals Leucadendron, Clarkia, Anigozanthos en Salix katjes. Geen enkele steel is hetzelfde; zoals onze klanten gewend zijn." 

Do it yourself bloemarrangementen

Speciaal voor deze kerst heeft bloomon twee DIY's om te laten zien welke mogelijkheden er nog meer zijn om bloemen tot hun recht te laten komen en je uit te dagen creatief te zijn. Bloemen kunnen bijvoorbeeld in een doorzichtige kerstbal sieren of samengebonden worden tot een indrukwekkende bloemenkroonluchter als pronkstuk boven de tafelsetting.

Google+