Oud en Nieuw & Nieuwjaar Tips

Oud en Nieuw 2020-2021 Tips

Oud & Nieuw Tips - Oud en Nieuw Woonaccessoires & Decoratie Ideeen & Oud en Nieuw Party Versiering Tips voor een Spetterend Oudjaarsavond Feest - Kerst Special LEES MEER... (Foto Riverdale Champagne Kist met Champagne Glazen  op DroomHome.nl)

Oud & Nieuw Accessoires - Riverdale Champage Kist en Glazen  

Oudejaarsavond 2020-2021 is de glitter & glamour avond van het jaar! Maak er een spetterend oud en nieuw feest van met nieuwjaarsparty versiering en nodig de gekste vrienden uit voor de langste nieuwjaar party nacht!!

Trendy Nieuwjaarsparty met Oud & Nieuw 2020

Versier het huis van binnen en buiten met hippe nieuwjaarsparty versiering!

Ga bij een oudejaarsparty uit van 1 spetterende kleur thema: wit, goud, zilver of zelfs roze.

Oud & Nieuw Party 2016-2017: Spetterende Oudjaarsavond Feest Decoratie Tips: New Year Party Hoedjes, Champagne, Ballonnen, Slingers, Schertsvuurwerk LEES MEER... (Foto 123rf)Laat je inspireren door tijdschriften en scheur eruit wat je aanspreekt. Voer deze knallende kleur door in het hele interieur van kaarsen tot cupcakes! Snij de kerstboomtakken af en zet ze op de buffet tafel in een glazen vaas.

Oud & Nieuw in Huis

Zilveren ballonnen, Oud en Nieuw servetten, confetti, serpentine, nieuwjaar slingers geven dat super party gevoel. De nieuwjaar party is helemaal af met Happy New Year tiara's, hoedjes en maskers voor de gasten! Naast champagne bubbels met zelfgemaakte glitter etiketten, kun je ballonnen vullen met confetti die om 12 uur op Oudjaar doorgeprikt kunnen worden. Hang glinsterende kerstlampjes door het hele huis, de juwelen van de dames zullen zo extra fonkelen.

Hang een grote bel op om het nieuwe jaar 2021 in te luiden! Een opzichtig goud/zilver (& groene dennentakken) tafelstuk met bijpassende tafelloper en een blad vol rijke kaarsen zijn echte sfeermakers op een oud & nieuw feest.

Oud & Nieuw Buiten Barbecuen

Extra sfeer met vele vuurkorven buiten in de tuin voor de schuifpui en voor het huis. Het is een geweldige avond om zowel binnen als buiten te verblijven. Heerlijk rondlopen en praten met warme chocolademelk en gluhwein.

Organiseer een winter barbecue met erwtensoep en vlees & groente. Regel wel wat plaids voor de gasten waarmee ze gezellig bij de vuurkorf kunnen zitten en marshmallows roosteren. Lees Meer

Trendy Nieuwjaarsparty Versiering voor een Hippe Oud en Nieuw Party!

Oud en Nieuw Recept

Vergeet een keer die bitterballen en worstenbroodjes  snacks en presenteer sjieke oesters met zalm eitjes en bladerdeeg hapjes naast de oliebollen. Is heerlijk bij de bruisende champagne tijdens de jaarwisseling!!

WEETJE: Het afsteken van vuurwerk om middernacht 12 uur heeft als oorsprong: het met herrie wegjagen van de boze geesten in het nieuwe jaar

Knutselen & Creatief 2021 Tijd Capsule

Knutselen met kinderen, geweldig knutselidee om samen te maken:
  • Verzamel een hersluitbaar blik, pot of fles met brede hals. Meer knutselen ideeen..
  • Verf de buitenkant en/of beplak het met plaatjes van gebeurtenissen van het
    afgelopen jaar.
  • Maak een label voor op de tijd capsule: 2021 Tijd Capsule - Niet openen voor Nieuwjaarsdag 2031!!
  • Vul de capsule met een persoonlijk berichtje, alle familienamen & adres, confetti.
  • Stop ook leuke foto en kleine populaire spulletjes die dit jaar de trend waren er in.
  • Sluit de tijdcapsule goed af met stevig plakband of lijm en maak het waterdicht.
  • En dan, verstop het op een onvindbare plaats in huis onder de (nieuwe) vloer of achter een kastwand. Geweldige vondst voor later of voor de nieuwe bewoners.
Google+