Kersttrend 2019 Golden Glow

Kerst accessoires voor kersttrend 2019 Golden Glow

Kersttrend 2019 Golden Glow – Kerstboom inspiratie en kerstversiering ideeën in warme kerstkleuren (Foto Louis Lemaire, Intratuin  op DroomHome.nl)

De ochtendzon die met haar eerste gouden zonnestralen langzaam alle dauw van een winternacht doet smelten: dat is precies het gevoel dat we naar binnen halen met kerst 2019!

Kersttrend 2019 Intratuin

Kersttrend Golden glow combineert warme kerstkleuren met natuurlijke materialen als hout en wol – uiteraard aangevuld met een touch of gold.

Golden Glow kerstkleuren 2019:

  • Goud
  • Okergeel
  • Oranje
  • Amber

Kersttrend 2019 Golden Glow – Kersttafel inspiratie met kerstdecoratie ideeën in warme kerstkleuren (Foto Louis Lemaire, Intratuin  op DroomHome.nl)

Kersttafel ideeen

Eigen gemaakte gerechten geserveerd in puur aardewerk schalen vullen de tafel die is aangekleed met een okergele tafelloper en servetten die pronken in gouden servetringen. Retro aardewerk potjes en gevulde flessen van amberkleurig of geel glas vullen het geheel mooi aan.

Kersttrend 2019 Golden Glow – Kerstdecoratie inspiratie en kerstversiering voor in de kerstboom ideeën in warme kerstkleuren (Foto Louis Lemaire, Intratuin  op DroomHome.nl)

Kerstboom inspiratie

In de boom schitteren ballen bedekt met bladgoud en fonkelende dennenappeltjes afgewisseld met luxe velours ballen in okertinten en mat terracotta.

Dé kerstboom die bij Golden glow past is de Japanse ceder. Een kokervormige boom met zachte naalden die vooral geschikt zijn voor sierlijke, glazen kerstballen. Leuk met semitransparante kerstverlichting.

Kersttrend 2019 Golden Glow – Notenkrakers poppen in warme kerstkleuren als kerstdecoratie inspiratie (Foto Louis Lemaire, Intratuin  op DroomHome.nl)

All out kerstversiering: Notenkrakers

Notenkrakers poppen gaan al eeuwenlang mee, maar dit jaar verschijnen ze in een totaal nieuw jasje. Letterlijk. Met bijpassende gouden laarsjes en al. Deze vrolijke toevoeging maakt jouw Golden glow decor compleet (klein 30 cm 8.99, groot 50 cm 17.99).

Kersttrend 2019 Golden Glow – Kleine echte kerstboompjes en Intratuin windlichten in warme kerstkleuren (Foto Louis Lemaire, Intratuin  op DroomHome.nl)

Kerstdecoratie ideeen met licht en levend groen

Om de warmte van kersttrend Golden glow goed tot zijn recht te doen komen kun je binnenshuis spelen met een mix van kunst- en kaarslicht. De retro plantjes van vroeger, een boeket van Kornoelje takken en Spider chrysanten of wat warmoranje sierpompoenen maken jouw op goud geïnspireerde kerstwoning af.

Google+