Kersttrend 2019 Mystic Nature

Kerst accessoires voor kersttrend 2019 Mystic Nature

Kersttrend 2019 Mystic Nature – Kerstballen in de kerstkleuren: wit, blauwen turquoise (Foto Louis Lemaire, Intratuin  op DroomHome.nl)

In kersttrend 2019 Mystic Nature vind je het ongerepte, pure Scandinavië met haar noorderlicht en prachtige natuur, maar dan bij jou thuis.

Kersttrend 2019 Intratuin

Kersttrend Mystic Nature is stoer en aards en wordt gekenmerkt door robuuste materialen zoals steen, hout, denim en kurk in combinatie met koele kleuren.

Mystic Nature kerstkleuren 2019:

  • Sneeuw wit
  • Blauw
  • Turquoise

Kersttrend 2019 Mystic Nature – Natuurlijke kerstdecoratie met kerstverlichting, kerstballen en kerstdecoratie in de kerstkleuren: wit, blauw en turquoise (Foto Louis Lemaire, Intratuin  op DroomHome.nl)

Natuurlijke kerstdecoratie ideeen

Om je deze kerst in een echt winters sneeuwlandschap te wanen gebruik je aardewerk met een erosie look, pinustakken in bolle glazen flessen met mat glas, fossielen in steen en zelfs (kunst)dierenhoorns als decoratie.

 

Kersttrend 2019 Mystic Nature – Kerstboom met kerstballen en kerstdecoratie in de kerstkleuren: wit, blauwen turquoise (Foto Louis Lemaire, Intratuin  op DroomHome.nl)

Kerstboom inspiratie

In de kerstboom wisselen kerstballen van ‘frozen’ glas en effen blauw elkaar af met hertenfiguren en reuze sneeuwvlokken.

Een wat lichtgrijze kerstboom die precies bij Mystic nature past is de Libanonceder op stam. Overgewaaid uit het hippe Scandinavië maakt hij deze trend compleet.

Kersttrend 2019 Mystic Nature – Natuurlijke kerstdecoratie op gedekte kersttafel in de kerstkleuren: wit, blauw, goud en turquoise (Foto Louis Lemaire, Intratuin  op DroomHome.nl)

Scandinavische kersttafel

Met veel grote kaarsen die voor een fonkeling zorgen, details van leer en parelmoer en een kunstdierenvacht kan jouw Scandinavische kerst niet meer stuk.

Kersttrend 2019 Mystic Nature – Natuurlijke kerstdecoratie met kerstboompjes en Rhipsalis plant met kerstversiering in de kerstkleuren: wit, blauw en turquoise (Foto Louis Lemaire, Intratuin  op DroomHome.nl)

Kerst planten

Ter aanvulling misstaat een grijsgroene Rhipsalis in grove pot zeker niet. Natuurliefhebbers, eat your heart out!

Google+