Kersttrend 2019 Winter Picnic

Kerst accessoires voor kersttrend 2019 Winter Picnic

Kersttrend 2019 Winter Picnic – Nordmann kerstboom met kerstversiering en kerstballen: wit, rood, groen en zilver (Foto Louis Lemaire, Intratuin  op DroomHome.nl)

Denk jij bij kerst direct aan in je grof gebreide coltrui met warme chocolademelk bij het haardvuur kruipen? Dan is Winter picinic dé kersttrend 2019 voor jou.

Kersttrend 2019 Intratuin

Waan je in een winters bergchalet waar hout de boventoon voert met de kerstversiering in traditionele kerstkleuren.

Winter Picnic kerstkleuren 2019:

  • Groen
  • Rood
  • Sneeuw wit
  • Zilver

Kersttrend 2019 Winter Picnic – Traditionele kerstballen en kerstfiguren voor in de kerstboom, in de kerstkleuren: wit, rood, groen en zilver (Foto Louis Lemaire, Intratuin  op DroomHome.nl)

Kerstversiering tips

De traditionele kerstkleuren worden binnen deze trend gecombineerd met glitters, kerstmannetjes en andere figuren voor in de boom.

Liever geen standaard rode ballen in je boom? Kies dan voor dit vrolijke kopje chocolademelk met marshmallows (3.99). Ook mierzoete, suiker notenkrakers poppen passen helemaal in het kleurenpalet van de Winter picnic (45 cm 124.99)

Voor de chocolademelk of glühwein gebruiken we retro, emaille kopjes en aan de voordeur kan de traditionele kerstkrans – dit jaar eens aangevuld met eucalyptus of olijftak – niet ontbreken.

Kersttrend 2019 Winter Picnic – Traditionele kersthuisjes – kersthuisje Intratuin inspiratie (Foto Louis Lemaire, Intratuin  op DroomHome.nl)

Kerstboom en kersthuisjes Intratuin inspiratie

Uiteraard is er maar één kerstboom die uitstekend bij Winter picnic past en dat is de traditionele Nordmann. Heerlijk vol met naalden die heel lang blijven zitten: geen rotzooi dus! Altijd gezellig zijn de verlichte kersthuisjes.

Kersttrend 2019 Winter Picnic – Natuurlijke kerstdecoratie voor buiten met olijfbomen, hulstboom en eucalyptus planten in de kerstkleuren: wit, blauw, goud en turquoise (Foto Louis Lemaire, Intratuin  op DroomHome.nl)

Kerstdecoratie ideeen met winter planten en bloemen

Binnen kun je naast de vertrouwde rode kerstster eens een hoge vaas vullen met winterbessen. Ook hulst en dennentakken passen goed bij Winter picnic. Of denk eens aan een rood-wit boeket van Amaryllissen en Helleborus. Lang leve een traditionele kerst met een hedendaagse touch!

Google+