Kersttrend 2023 Calming Nature

Natuurlijk & sensueel - kersttrend 2023 Calming Nature

Kersttrend 2023 Calming Nature, Careful & Pleasant – natuurlijk & sensueel – (Foto: Messe Frankfurt  op DroomHome.nl)

Kersttrend 2023 Calming Nature, Careful + Pleasant staat voor natuurlijke, bewuste en sensuele kerstdecoratie. Ideaal om de zomer zachtjes af te wikkelen en de herfst in te luiden.

We hebben het in de kersttrend Calming Nature niet over de conventionele roodachtige herfstkleuren, maar over het verfrissende effect van koelere pasteltinten die een nieuwe betekenis krijgen in kerstdecoratie", zegt Claudia Herke van trendbureau Bora.Herke.Palmisano. Bij de praktische uitvoering van het koelere kleurenpalet ligt de focus op geologische ontwerpen zoals rotsen, mineralen en ruwe stenen. Keramiek, glas, servetten, kaarsen en decoratieve kerstballen kunnen perfect worden gecombineerd met de geologische rotsdisplays.

Kersttrend 2023 Calming Nature – Kerstballen met mos groen, hout en zacht roze kleuren (Foto: Messe Frankfurt  op DroomHome.nl)

Kerstdecoratie 2023 trend: natuurlijk stoer & sensueel

Op de Christmasworld kersttrends van dit jaar werden afbeeldingen van ruwe stenen geselecteerd die qua kleur perfect bij het Calming Nature kerst thema pasten en deze als display gepresenteerd. "Voor de decoratie hebben we specifiek objecten gekozen die de koele blauwe tinten van de stenen weerspiegelen. Of het nu gaat om tweedimensionale displays of om verzamelde stenen en keien te gebruiken - ze zijn ideaal voor decoratie", adviseert de trendexpert. Maar ook warmere nuances zijn te vinden in het kleurenspectrum van de kersttrend 2023: "Als je inspiratie zoekt voor de warme tint van het kerstkleuren gamma, zijn materialen zoals karton, rotan, vlechtwerk en hout ideaal. "Voor het beginnende herfstseizoen of de nazomer is het ideaal om zachte kleuren, natuurlijke materialen en structuren te combineren in je interieur.


Google+