Kersttrend 2023 Lasting Ideas

Passioneel & Uitdagend - Kersttrend 2023 Lasting Ideas

 Kersttrend 2023 Lasting Ideas, Passionate & Evocative (Foto: ChristmasWorld, Messe Frankfurt  op DroomHome.nl)

In de kersttrend 2023 Lasting Ideas bepalen ontwerpen met een opvallend karakter en geometrie evenals concrete vormen het beeld voor deze kerst. Vakmanschap, een groot productieverleden en industriële knowhow komen hier samen, volgens trend bureau bora.herke.palmisano.

Echte design kersttrend!

Geometrische vormen zoals ronde schijven, kegels en vierkanten vullen de typische bol als kerstdecoratie aan. Voor de oppervlakken zijn marmernerven en houtstructuren en moirée-effecten grafisch geïmplementeerd. Met raster-, lijn- en reliëfstructuren worden glazen bollen het hele jaar door decoratie in je interieur. Het principe van eenkleurig en tegelijkertijd strepen, van helder-elegant tot vloeiend-subtiel, zijn belangrijke ontwerptools voor deze kerststijl.

 Kersttrend 2023 Lasting Ideas, kerstverlichting (Foto: Adamlights, ChristmasWorld, Messe Frankfurt, Pietro Sutera  op DroomHome.nl)

Kerstkleuren Lasting Ideas

Intense kleuringen verfijnen de objecten. Petroleum- en blauwnuances domineren de coole serie, terwijl oranjerood, violet en oker warme kleuraccenten zetten. Daartussenin bemiddelen de neutrale, metaalachtige tonen van tin, ijzer en bronsgrijs in de kersttrend Lasting Ideas.

Google+