Kersttrend 2023 Unknown Beauty

Apart & Gratieus - Kersttrend 2023 Unknown Beauty

Kersttrend 2023 Unknown Beauty, strange + Gracious (Foto: ChristmasWorld, Messe Frankfurt  op DroomHome.nl)

Onverwachte kerstdecoraties en onbekende vormen staan ​​in de schijnwerpers in de kersttrend 2023 Unknown Beauty, Strange & Gracious.

Situatiepatronen, omgevingsreflecties en het spel van licht en schaduw creëren opmerkelijke visuele effecten in de kerstversiering trend, volgens trend bureau bora.herke.palmisano. Vaak zijn de oppervlakken gemetalliseerd, parelmoer of vertonen de kerstballen, kerstornamenten en decoratie iriserende spiegelvlakken, gravures en vloeiende kleureffecten, een trend die je niet alleen deze kerst gaat zien, ook verder in het interieur. Omgevingsreflecties worden een ondersteunend element van het ontwerp.

Kersttrend 2023 Unknown Beauty, strange + Gracious hard roze kersttafel aankleding (Foto: Werner Vos, ChristmasWorld, Mezze Frankfurt, Pietro Sutera  op DroomHome.nl)

Kerststijl waarin digitaal en vakmanschap samenwerken

Het idee om het voorbijgaande moment in het ontwerp op te nemen, creëert verdere situationele dimensies. Spannend wordt het wanneer vakmanschap en digitale innovaties samenkomen. Zo worden 3D-modellen voor kandelaars ontwikkeld in het atelier en digitaal geprint in een keramiekfabriek.

Kerstkleuren 2023 Unknown Beauty

In het kerstkleuren 2023 gamma wisselen extravagante kleuren zoals azuurblauw, perzik, magenta of wijnrood elkaar af met lieflijke, zachte nuances in sky, citroen, grijs en zilver.

Google+