Kersttrends 2021 - Kerst kleuren in verf & behang

Vrolijke behang & verf kerstkleuren 2021

Graham & Brown kersttrends 2021 – Graham & Brown behang en verf kerstkleuren 2021 (Foto Graham & Brown  op DroomHome.nl)

Voor de kerstkleuren 2021 liet Graham & Brown zich inspireren door de ‘expressive’ trend. Met een touch nostalgie en kinderlijk genot, nodigt deze trend uit tot verschillende individuele stijlen en een persoonlijke creatieve flair in verf en behang. De kersttrends 2021 kenmerken zich door bijzondere kerstversieringen waarbij vrolijke kleuren een prominente rol spelen.

Het beste resultaat ontstaat als er aparte combinaties van verschillende materialen en gemengde stijlen worden gebruikt, van hip, uniek en retro tot Scandinavisch en trendy. Kortom een design en interieur dat tot de verbeelding spreekt. Dit zijn de kenmerken van deze ‘expressive’ kerstkleuren 2021 trend, creativiteit krijgt de vrije loop en het interieur weerspiegelt de individuele persoonlijkheid.

Graham & Brown kersttrends 2021 – Graham & Brown behang en verf: Dots Wallpaper en Prism Yello Wallpaper en August, Potion en Tuscan Sunshine verf (Foto Graham & Brown  op DroomHome.nl)

Paula Taylor, senior stylist en trendspecialist bij Graham & Brown behang en verf: “De behoefte om uit te drukken hoe we ons voelen, wordt dit seizoen groter. We zullen een vleugje nostalgie in het decor zien met een verlangen naar de goede oude tijd, benadrukt met een eigentijdse twist. We zullen deze inclusieve, ‘alles mag’-stijl blijven zien, met gedurfde kleuren die voor extra feestvreugde zullen zorgen.”

Bij interieur ontwerpen is kleurentheorie een prominente focus geworden, met de overtuiging dat specifieke kleurenschema’s en ontwerpen de stemming kunnen beïnvloeden. Heldere kleuren in verf en behang brengen een kinderlijk geluk terug, dat doet denken aan jeugdige speelse onschuld, terwijl blauw en groen ons kalmeren en geel ons zal opwinden. Dit jaar verwachten we een mix van alle kleurenschema’s te zien die een ‘iedereen is welkom’-kerstsfeer creëren.

Google+