Le Creuset kerst 2023 koken & cadeaus!

Koken met Le Creuset, het perfecte kerstcadeau 2023

Kerst 2023 – Le Creuset pannen op gedekte kersttafel (Foto: Le Creuset  op DroomHome.nl

Joyeux noël! De kerstdagen breng je het liefst door met familie en vrienden. Le Creuset is er als feestelijke aroma's de keuken vullen, de prachtig versierde kerstboom schittert en de verwachting van de kerstcadeautjes een magische sfeer creëert. Het Franse topmerk Le Creuset levert de kookgerei, de recepten voor het kerstdiner en tal van luxe kerstcadeau ideeën.

Le Creuset kersttafel

De liefdevol gedekte kersttafel staat centraal en vormt het decor voor een onvergetelijk feest met een decoratie in typische kerstkleuren: Le Creuset iconische, heldere kersenrood is een klassieker, terwijl Le Creuset Flint een elegante, neutrale basis vormt. Deze warme en toch moderne combinatie past prachtig bij hout, donker tafellinnen en goudkleurig bestek. De ovale Le Creuset Signature braadpan, borden, stapelbare schaaltjes, Le Creuset mini cocotte en Burgundy glazen schitteren op de feestelijke tafel.

Kerst 2023 – Le Creuset bakvorm voor kerstkoekjes (Foto: Le Creuset  op DroomHome.nl)

Le Creuset recepten kerst 2023

Van sappig gebraad tot verleidelijke desserts, elk moment is een feest dankzij de ingenieuze recepten van Le Creuset. In de ovale Le Creuset Signature braadpan wordt gebraden eend met sinaasappel en salie een culinair hoogtepunt.

Kerst 2023 – Le Creuset pannen kersenrood & Le Creuset Flint braadpan (Foto: Le Creuset  op DroomHome.nl)

Gebakken aardappelen met gekonfijte knoflook komen prachtig tot hun recht in de vierkante aluminium braadpan met antiaanbaklaag.

Kerst 2023 – Le Creuset kerstcadeaus (Foto: Le Creuset  op DroomHome.nl)

Le Creuset kerstcadeaus 2023

Net zo belangrijk als het feestmenu: perfecte kerstcadeaus voor dierbaren. Zoek je iets heel bijzonders, dan vind je het altijd bij Le Creuset kerst. Gietijzeren Le Creuset pannen en braadpannen, van generatie op generatie doorgegeven als goed bewaarde familierecepten, zijn geschenken van je leven.


Alles over koken & tafelen! – Nieuwste koken & tafelen inspiratie voor bakken, pannen, servies, kookboeken en mooie tafel dekken accessoires.

Google+