Magische kersttrends 2021 Intratuin 'Magic & Miracles'

Spannende kersttrends 2021 Intratuin inspiratie 'Magic & Miracles'

Kersttrends 2021 Intratuin – Magische Intratuin kerstboom en gedekte kersttafel met kandelaars, kerstverlichting en Intratuin kerstballen (Foto Intratuin  op DroomHome.nl)

De kersttrends 2021 Intratuin Magic & Miracles geeft een wereld vol symboliek weer met aandacht voor de maan en sterren. Het is tijd voor een ode aan de natuur. Door de surrealistische effecten stappen we een wondere wereld binnen waarbij de fascinatie voor de magie van de natuur centraal staat. Denk aan een wonderlijk sprookjesbos!

Donkere kerst kleuren spelen hier een belangrijke rol – wees niet voorzichtig met zwart! – en combineren goed met glas en glittereffecten. De Intratuin kerstversiering is stuk voor stuk eyecatchers vol symboliek denk aan dessins van planeten, sterrenbeelden, wolken en fascinerende natuurstructuren zoals een spinnenweb.

Kersttrends 2021 Intratuin – Intratuin kerstversiering met blauw, zwart en andere donkere Intratuin kerstballen (Foto Intratuin  op DroomHome.nl)

De Magic & Miracles kerstballen zorgen voor betovering en zijn een ode aan de natuur. Verwonder je over alles wat de natuur brengt en duik eens in de diepere, symbolische betekenissen. Wist je bijvoorbeeld dat de uil voor helderziendheid én geheimhouding staat? De kever, met zijn prachtige schild, staat voor bescherming. Geef deze dieren tijdens de feestmaand eens een plekje in de boom, vastgeclipt aan een boeket of tussen de tafeldecoratie. Creëer je eigen magische slinger van manen, sterren en edelstenen. Kies voor de kerstboom kerstballen met dauwdruppels en pailletten voor een ‘spannend’ effect.

Kersttrends 2021 Intratuin - Kersttrend Magic Miracles kerstkleuren 2021 (Foto Intratuin, Pantone X-Mas colors  op DroomHome.nl)

'Magic & Miracles' donkere kerstkleuren 2021

Zwart en donkere tinten zijn terug van weggeweest! Pantone kerstkleuren: Pantone 5115 C - 19-2420 TCX - NCS S 6030-R30B Pantone 273 C - 18-3963 TCX - NCS S 6030-R60B Pantone 3435 C - 19-6050 TCX - NCS S 6030-B90G

Kersttrends 2021 Intratuin – Intratuin kerstaccessoires: kaarsen en kandelaars als Intratuin kerstdecoratie (Foto Intratuin  op DroomHome.nl)

Spannende kerstplanten trend

Deze kerstplanten staan bekend om hun ‘magische’ krachten en zijn dan ook niet weg te denken bij deze Magic & Miracles kersttrend.

  1. Fluweelplant – ook wel ‘Purple Passion’ genoemd. Met haar magische paarse kleur is deze verschijning een mooie toevoeging aan het Magic & Miracles pallet.
  2. Lantaarnplant – een kronkelende schone met glimmende groene bladeren, what a beauty!
  3. Kunstkerstboom Nordmann Spruce – een ode aan de natuur die je elk jaar weer opnieuw kunt optuigen.

Meer magische kerstdecoratie & kerstversiering 2021 inspiratie vind je HIER!


Alle Intratuin kersttrends 2021:

Google+