Morres Wonen Kersttrends 2015

Morres Wonen Kersttrends 2015

Kerst 2015: Morres Wonen Kersttrends van Kerstdecoratie, Kerst Tafel Dekken en Kerstverlichting. – MEER Kerst.. (Foto Morres Wonen Hulst  door DroomHome.nl)

Bij Morres zijn we klaar … voor de gezelligste tijd van het jaar! Krijg je er niet genoeg van? In onze prachtige Morres kerstshop in Hulst vind je een enorme keuze aan kerstdecoratie, kaarsen en windlichten.

Wil je het echt big, bigger, biggest. Ga dan voor levensgrote Amerikaanse kerstfiguren. Of gooi het dit jaar eens over de glamour-boeg, en hang je boom vol met hoog gehakte roze poedels, kikkers met kroontjes of robotjes.

Ontdek hieronder de 5 Morres kerstsferen of bekijk op Pinterest het Morres kerstboard met sfeervolle kerstdecoratie om alvast in stemming te komen.

Hunting Lodge
Waan je in een jachthut op de Schotse hoogvlakten. Na een koude dag buiten, is het heerlijk bijkomen bij een knappend haardvuur. De soep staat op het fornuis en je warmt je handen aan een kop met daarin warme dampende chocolademelk. De hut is cosy en warm. Denk aan herten, vossen en warme Schotse ruiten. Natuurlijk mogen de klassieke wijnrode en groene tinten niet ontbreken.

Kerst 2015: Morres Wonen Kersttrends van Kerstdecoratie, Kerstversiering en Kerstverlichting. – MEER Kerst.. (Foto Morres Wonen Hulst  door DroomHome.nl)

Noël Noël
Dit jaar brengen we de sfeer van Versailles naar binnen. Een rijk gedecoreerde kerst in Franse sferen. Lieflijk en romantisch. De kasteelvrouwe anno 2015 wacht thuis op haar geliefde heer. Romantiek hangt in de lucht, het wordt een liefdevolle kerst. Maak thuis je eigen kasteel met lieflijke versierselen in goud, roze en crème. Franjes, rozen en vlinders zijn de frivole accenten. Oh lala! 

Nordic Wonder
Scandinavië is met haar uitgestrekte sneeuwvlakten het gedroomde decor voor de kerstperiode. De rendieren ademen wolkjes stoom in het koude winterland. De schemering valt al vroeg en laat de traditionele huizen verdwijnen in stil mysterie. Binnen is het warm en wonderlijk mooi. De houten elementen, wart-wit decoraties en kopertinten gloeien in het zachte kaarslicht. 

Kerst 2015: Morres Wonen Kersttrends van Kerstdecoratie, Kerstversiering en Kersthangers voor in de Kerstboom. – MEER Kerst.. (Foto Morres Wonen Hulst  door DroomHome.nl)

Santa’s Workshop
Het is druk in de werkplaats van Santa. De elfjes vliegen heen en weer om alle bestellingen voor 24 december uit te leveren. De dozen worden gevuld met traditionele Kerstmannen, guitige rendiertjes en nostalgische figuren. De kleuren zijn klassiek met véél rood, wit en groen.

Kerst 2015: Morres Wonen Kersttrends van Kerstdecoratie, Kerst Tafel Dekken en Kerstverlichting. (Foto Morres Wonen Hulst  door DroomHome.nl)

Winter Walk
De sneeuw knispert onder je warme laarzen. Jouw spoor is het enige onregelmatige in de zachte donsdeken van ijskristallen. Je haast je naar huis. Waar je eigen winter wonderland op je wacht. Zachte, spierwitte decoratie, sneeuwvlokken, ijspegels, pinguïns en ijsberen. Mmmm je bent weer thuis. Hartverwarmend gezellig!

Google+