Fred van Leer kerstballen - Over de top kerst!

Hysterische kerst: Fred van Leer kerstballen 2023

Foute Fred van Leer kerstballen 2023 collectie van Shoeby – Fred discobal kerstbal, orgasme deurbel, pinquin vibrator, curvy model, leopard laars, gebroken hart, papegaai kerstbal (Foto: Shoeby op DroomHome.nl)

Hoe fout wil je de kerstboom decoreren deze kerst? De 5de Fred van Leer kerstballen 2023 collectie van Shoeby is gelanceerd! De foute en lieve kerstballen van Fred laten je kerst 2023 genieten van over de top Fred op een discobal, curvy model, zeepaardje, leopard laars, gummi beren, pinata koninklijke kerstballen, een zo trots als een glamoureuze pauw kerstbal en nog meer verrassende kerstdecoratie 2023... Fred is ook dit jaar een beetje naughty met de pinquin Shoebyfyer vibrator kerstbal en de orgasme deurbel bal.

Trendy kerstballen van Fred met een vette knipoog!

Fred kerstballen 2023: Fred kerstbal en piek koning luipaard & Fred ballen 2023 kroon, zebra, pauw, zeehond, gummy beer, vogel op knijper, pinata, zeepaardje kerstbal en hart met grote wimpers (Foto: Shoeby kerstballen 2023 op DroomHome.nl)

Foute kerstballen 2023: van spannende kerstdecoratie tot glamoureuze kerstornamenten

Ding dong, de 'Press for Orgasm' deurbel kerstbal krijgt een speciaal plekje met de Shoebyfyer pinquin vibrator in Fred's naughty kerstboom 2023. Naast de speelse spannende kerstballen van Fred van Leer zijn de grote kleurrijke en glamoreuze dieren kerstornamenten 2023 een opvallende verschijning: een koninklijke luipaard bal en piek, een dansende luipaard, een trotse pauw en zeehond, een gummy beer, een paarse vogel op knijper kerstbal en een vrolijke pinata kerstbal


Heerlijk kerstshoppen bij Bol!


Foute Fred van Leer kerstballen 2022 collectie van Shoeby – Fred in badjas kerstbal, gespierde hunk in panterbroekje, olifant kerstboompiek, valse wimpers kerstbal en ring kerstbal (Foto: Shoeby op DroomHome.nl)

Foute Fred van Leer kerstballen 2022 collectie van Shoeby – Shoebyfyer… kerstbal vibrator, piano kerstbal en valse wimpers kerstbal met een vette knipoog kerstbal (Foto: Shoeby op DroomHome.nl)

Shoebyfyer... een lief roze vibrator kerstbal?

Fred is bij z'n Shoeby collectie kerstballen 2022 ook de dames niet vergeten. Als er één kerstbal is met een vette knipoog: de Shoebyfyer, Fred's vibrator kerstbal of toch een föhn kerstbal?? Dat klinkt als muziek in je oren van de piano kerstbal.

Foute Fred van Leer kerstballen 2022 collectie van Shoeby – supersized dieren kerstballen, grote giraffe en zebra unicorn kerstbal en olifant piek (Foto: Shoeby op DroomHome.nl)

Supersized dieren kerstballen voor in jouw boom!

Fred pakt groots uit deze kerst met supersized kerstballen. De grote giraffe kerstbal, zebra-unicorn kerstbal en olifant piek (alleen verkrijgbaar in de Shoeby shop) zijn kleurrijke dieren kerstdecoratie ornamenten.

Foute Fred van Leer kerstballen 2022 collectie van Shoeby – Team friet kerstbal of Team patat kerstbal? (Foto: Shoeby op DroomHome.nl)

Ben jij #TeamFriet kerstbal of #TeamPatat kerstbal?

Dit zijn typische Fred van Leer kerstballen met een Rotterdams randje! Als jij een zak friet bestel, vraag jij dan om een zak friet of om een zak patat?

Echte Rotterdammers bestellen een zak patat met mayo. Op een Rotterdamse festival stonden er 2 kramen met precies dezelfde patat naast elkaar. De ene kraam had een groot bord met 'friet' er boven en de ander 'patat'. Bij de patat kraam stonden er lange rijen en bij friet niet. Ook al moesten de Rotterdammers langer wachten, ze bleven trouw bij hun patat kraam staan.

 Foute Fred van Leer kerstballen 2022 collectie van Shoeby – Shoeby advent box met 7 vakjes en Fred van Leer kerstbal tijger (Foto: Shoeby op DroomHome.nl)

Shoeby advent box met Fred kerstbal tijger

In de glamoureuze Shoeby advent box zitten 7 spannende vakjes waar je jouw kerstcadeautjes in kunt stoppen. Eén van de vakjes is al gevuld met een tijger kerstbal van Fred van Leer!


Kerstballen Fred van Leer Likkende tong in een gulzige mond kerstbal (Foto: Shoeby kerstballen, Fred van Leer op DroomHome.nl)

Nu we likkenbarend uitkijken naar de Fred van Leer kerstballen 2022 collectie van Shoeby, laat ik je graag genieten van de hysterische kerstballen van Fred van de afgelopen jaren! Van gulzige monden en over the top drag queens tot astronauten en hond DJ Fred kerstballen. Voor de vroege kerstboom zetters, Fred van Leer heeft ook een Sinterklaas kerstbal!

Kerstballen Fred van Leer – Drag Queen kerstbal van Fred (Foto: Shoeby kerstballen, Fred van Leer op DroomHome.nl)

Heerlijke foute kerstballen!

Ook in jouw kerstboom mag de Drag Queen kerstbal van Fred schitteren! Het fabuleuze Drag Queen kerstornament met weelderige lokken, tattoo's en volop bling bling mag niet ontbreken in jouw showpony kerstboom!

Kerstballen Fred van Leer – Sinterklaas kerstbal van Fred (Foto: Shoeby kerstballen, Fred van Leer op DroomHome.nl)

Sinterklaas wie kent hem niet... nog niet als Shoeby kerstballen! Met de sinterklaas kerstbal van Fred in je boom mag je de kerstbal wel eerder opzetten als je niet kunt wachten tot na 5 december...

Kerstballen Fred van Leer – Astronaut kerstbal van Fred, (Foto: Shoeby kerstballen, Fred van Leer op DroomHome.nl) 

Fred maakt graag verre reizen, maar deze kerstreis gaat wel heel erg ver! Deze Fred van Leer kerstbal wil graag als astronaut landen op de maan of liever... Venus!


Kerst 2020 – Fred van Leer kerstballen – kerstdecoratie collectie (Foto Shoeby op DroomHome.nl)

Fred van Leer kerstballen 2020 - 2de collectie!

Wie deze winter één van de Shoebywinkels binnenwandelt, komt daar een paar hele bijzondere items tegen. Denk aan een roze opblaasflamingo, een circus olifant, een roze pump, een glitterende alpaca en een schattige panda. Bovendien kon de kerstman mét mondkapje ook niet ontbreken dit jaar. Daarnaast kan je Fred’s quotes ook in de kerstboom hangen, zoals “Dag schat” en “Roekoe roekoe”. We hebben het over de Fred van Leer kerstballen collectie voor Shoeby.

Jouw kersttrend: de o zo foute kerstboom met kerstballen by Fred!

“Ik hou van Kerst! Van mij mag het 52 weken per jaar Kerst zijn. Ik hou van de donkere dagen. Dus kaarsjes aan, heerlijk!” Zo kondigde Fred zijn kerstballencollectie aan tijdens de kick-off van het nieuwe fashion seizoen bij Shoeby. Omdat Fred zo van Kerst houdt heeft hij samen met Mieke van Deursen, oprichtster van Shoeby, deze toffe collectie samengesteld.

KERSTDECORATIE: JE KAN DE BOOM IN
“Het pronkstuk, dat ben ik natuurlijk zelf. Hang mij maar in die boom, wie kan dat nou zeggen,” vertelt Fred lachend. Hij heeft het over de kerstbal van zichzelf gehuld in een zwart pak, een bruinkleurige jas, zonnebril op, telefoon in de hand en fashionable loafers. Fred heeft elk jaar een grande kerstboom gevuld met de mooiste kerstversiering. Dat hij nu zelf een kerstdecoratie collectie mocht ontwerpen is een droom die uitkomt.

2019 collectie kerstballen Fred van Leer

Kerst 2019 – Fred van Leer kerstballen – kerstdecoratie collectie (Foto Shoeby op DroomHome.nl)

Kerst 2019 – Fred van Leer kerstballen – kersthangers voor de kerstboom (Foto Shoeby op DroomHome.nl)

LIFE IS A CIRCUS

De kersthangers zijn geïnspireerd op de lijfspreuk van Fred “Life is a circus, and that’s what it is!”. De circusolifant, het aapje én de circustrommel heeft hij zelfs op zijn arm getatoeëerd. Naast de vrolijke circus karakters vind je ook kerstballen met leopard print, één in de vorm van een oranje tas en een roze pump. Wat vind je van de tijger met een roze pet en een zwarte leren broek? Een circusolifant op een vrolijk gekleurde bal of Fred van Leer op roze pumps. Eén ding is zeker, de standaard kerstboom met slingers en ballen is volledig passé. Met de kerstballencollectie van Fred maak jij jouw kerstboom helemaal af!

De nieuwste kerstballen collectie 2020 met Fred van Leer voor Shoeby is online verkrijgbaar en in de winkel.

OVER SHOEBY
Shoeby is één van de snelst groeiende modebedrijven in Nederland. Wat in 1981 op 70 mÇ begon, groeide in ruim 35 jaar uit tot een omnichannel formule met 225 winkels en een webshop. Bij Shoeby draait alles om de klant! In elke winkel is een personal shopper aanwezig die jou voorziet van persoonlijk stijladvies. Exclusief bij Shoeby zijn verkrijgbaar: dameslabel Eksept, herenlabel Refill en voor kids het eigen label Jill & Mitch.

OVER FRED VAN LEER
Fred van Leer is een veelzijdig stylist en presentator die graag elke opdracht vanuit een ander perspectief benadert. Vanaf zijn 25e is Fred al werkzaam als stylist. Verder was hij jarenlang coach bij ‘Hollands Next Top Model’, heeft hij eigen programma’s als ‘Say yes to the dress Benelux’ en ‘Alles uit de kast’ op TLC en bracht hij vorig jaar het boek ‘Leer van Fred’ uit. Tegenwoordig staat Fred ook in het theater met zijn voorstelling ‘Leer van Fred’ waarin hij nieuwsgierige vrouwen van de beste stylingtips voorziet. Verder heeft Fred één van de succesvolste Instagram accounts van Nederland met 1 miljoen volgers.


Heerlijk kerstshoppen bij Bol!

Google+