Fred van Leer kerstballen - Over de top kerst!

Hysterische kerst met Fred van Leer kerstballen

Kerst 2019 – Fred van Leer kerstballen – kerstdecoratie collectie (Foto Shoeby  op DroomHome.nl)

Wie deze winter één van de Shoebywinkels binnenwandelt, komt daar een paar hele bijzondere items tegen. Denk aan een tijger met een roze pet en een zwarte leren broek. Een circusolifant op een vrolijk gekleurde bal of Fred van Leer op roze pumps. We hebben het over de Fred van Leer kerstballen collectie voor Shoeby.

Hippe kersttrend

“Ik hou van Kerst! Van mij mag het 52 weken per jaar Kerst zijn. Ik hou van de donkere dagen. Dus kaarsjes aan, heerlijk!” Zo kondigde Fred zijn kerstballencollectie aan tijdens de kick-off van het nieuwe fashion seizoen bij Shoeby. Omdat Fred zo van Kerst houdt heeft hij samen met Mieke van Deursen, oprichtster van Shoeby, deze toffe collectie samengesteld.

Kerst 2019 – Fred van Leer kerstballen – kersthangers voor de kerstboom (Foto Shoeby  op DroomHome.nl)

KERSTDECORATIE: JE KAN DE BOOM IN
“Het pronkstuk, dat ben ik natuurlijk zelf. Hang mij maar in die boom, wie kan dat nou zeggen,” vertelt Fred lachend. Hij heeft het over de kerstbal van zichzelf gehuld in een zwart pak, witte blouse en roze pumps. Fred heeft elk jaar een grande kerstboom gevuld met de mooiste kerstversiering. Dat hij nu zelf een kerstdecoratie collectie mocht ontwerpen is een droom die uitkomt.

LIFE IS A CIRCUS
De kersthangers zijn geïnspireerd op de lijfspreuk van Fred “Life is a circus, and that’s what it is!”. De circusolifant, het aapje én de circustrommel heeft hij zelfs op zijn arm getatoeëerd. Naast de vrolijke circus karakters vind je ook kerstballen met leopard print, één in de vorm van een oranje tas en een roze pump. Eén ding is zeker, de standaard kerstboom met slingers en ballen is volledig passé. Met de kerstballencollectie van Fred maak jij jouw kerstboom helemaal af!

COMING SOON
De kerstballen collectie met Fred van Leer voor Shoeby ligt vanaf medio november in alle 225 Shoebywinkels.

OVER SHOEBY
Shoeby is één van de snelst groeiende modebedrijven in Nederland. Wat in 1981 op 70 mÇ begon, groeide in ruim 35 jaar uit tot een omnichannel formule met 225 winkels en een webshop. Bij Shoeby draait alles om de klant! In elke winkel is een personal shopper aanwezig die jou voorziet van persoonlijk stijladvies. Exclusief bij Shoeby zijn verkrijgbaar: dameslabel Eksept, herenlabel Refill en voor kids het eigen label Jill & Mitch.

OVER FRED VAN LEER
Fred van Leer is een veelzijdig stylist en presentator die graag elke opdracht vanuit een ander perspectief benadert. Vanaf zijn 25e is Fred al werkzaam als stylist. Verder was hij jarenlang coach bij ‘Hollands Next Top Model’, heeft hij eigen programma’s als ‘Say yes to the dress Benelux’ en ‘Alles uit de kast’ op TLC en bracht hij vorig jaar het boek ‘Leer van Fred’ uit. Tegenwoordig staat Fred ook in het theater met zijn voorstelling ‘Leer van Fred’ waarin hij nieuwsgierige vrouwen van de beste stylingtips voorziet. Verder heeft Fred één van de succesvolste Instagram accounts van Nederland met 719K volgers.


Kerstshoppen bij Bol.com


Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+