Fred van Leer kerstballen - Over de top kerst!

Hysterische kerst: Fred van Leer kerstballen 2020

Kerst 2020 – Fred van Leer kerstballen – kerstdecoratie collectie (Foto Shoeby  op DroomHome.nl)

Fred van Leer kerstballen 2020 - 2de collectie!

Wie deze winter één van de Shoebywinkels binnenwandelt, komt daar een paar hele bijzondere items tegen. Denk aan een roze opblaasflamingo, een circus olifant, een roze pump, een glitterende alpaca en een schattige panda. Bovendien kon de kerstman mét mondkapje ook niet ontbreken dit jaar. Daarnaast kan je Fred’s quotes ook in de kerstboom hangen, zoals “Dag schat” en “Roekoe roekoe”. We hebben het over de Fred van Leer kerstballen collectie voor Shoeby.

Jouw kersttrend: de o zo foute kerstboom met kerstballen by Fred!

“Ik hou van Kerst! Van mij mag het 52 weken per jaar Kerst zijn. Ik hou van de donkere dagen. Dus kaarsjes aan, heerlijk!” Zo kondigde Fred zijn kerstballencollectie aan tijdens de kick-off van het nieuwe fashion seizoen bij Shoeby. Omdat Fred zo van Kerst houdt heeft hij samen met Mieke van Deursen, oprichtster van Shoeby, deze toffe collectie samengesteld.

KERSTDECORATIE: JE KAN DE BOOM IN
“Het pronkstuk, dat ben ik natuurlijk zelf. Hang mij maar in die boom, wie kan dat nou zeggen,” vertelt Fred lachend. Hij heeft het over de kerstbal van zichzelf gehuld in een zwart pak, een bruinkleurige jas, zonnebril op, telefoon in de hand en fashionable loafers. Fred heeft elk jaar een grande kerstboom gevuld met de mooiste kerstversiering. Dat hij nu zelf een kerstdecoratie collectie mocht ontwerpen is een droom die uitkomt.

2019 collectie kerstballen Fred van Leer

Kerst 2019 – Fred van Leer kerstballen – kerstdecoratie collectie (Foto Shoeby  op DroomHome.nl)

Kerst 2019 – Fred van Leer kerstballen – kersthangers voor de kerstboom (Foto Shoeby  op DroomHome.nl)

LIFE IS A CIRCUS

De kersthangers zijn geïnspireerd op de lijfspreuk van Fred “Life is a circus, and that’s what it is!”. De circusolifant, het aapje én de circustrommel heeft hij zelfs op zijn arm getatoeëerd. Naast de vrolijke circus karakters vind je ook kerstballen met leopard print, één in de vorm van een oranje tas en een roze pump. Wat vind je van de tijger met een roze pet en een zwarte leren broek? Een circusolifant op een vrolijk gekleurde bal of Fred van Leer op roze pumps. Eén ding is zeker, de standaard kerstboom met slingers en ballen is volledig passé. Met de kerstballencollectie van Fred maak jij jouw kerstboom helemaal af!

De nieuwste kerstballen collectie 2020 met Fred van Leer voor Shoeby is online verkrijgbaar en in de winkel.

OVER SHOEBY
Shoeby is één van de snelst groeiende modebedrijven in Nederland. Wat in 1981 op 70 mÇ begon, groeide in ruim 35 jaar uit tot een omnichannel formule met 225 winkels en een webshop. Bij Shoeby draait alles om de klant! In elke winkel is een personal shopper aanwezig die jou voorziet van persoonlijk stijladvies. Exclusief bij Shoeby zijn verkrijgbaar: dameslabel Eksept, herenlabel Refill en voor kids het eigen label Jill & Mitch.

OVER FRED VAN LEER
Fred van Leer is een veelzijdig stylist en presentator die graag elke opdracht vanuit een ander perspectief benadert. Vanaf zijn 25e is Fred al werkzaam als stylist. Verder was hij jarenlang coach bij ‘Hollands Next Top Model’, heeft hij eigen programma’s als ‘Say yes to the dress Benelux’ en ‘Alles uit de kast’ op TLC en bracht hij vorig jaar het boek ‘Leer van Fred’ uit. Tegenwoordig staat Fred ook in het theater met zijn voorstelling ‘Leer van Fred’ waarin hij nieuwsgierige vrouwen van de beste stylingtips voorziet. Verder heeft Fred één van de succesvolste Instagram accounts van Nederland met 1 miljoen volgers.


Kerstshoppen bij Bol.com

Google+