Riverdale Kerst Trend 2016: The Christmas Society

Riverdale Kerst Trend 2016: The Christmas Society

Kersttrends 2016: Riverdale Kerst Collectie 2016 met Sfeervolle Windlichten, Kaarsen en Waxinelichthouders in Goud en Bruin Tinten. MEER Kerst… (Foto Riverdale  op DroomHome.nl)

Samen een boom uitzoeken en versieren, daar begint het ware kerstgevoel mee. Met chique glazen kerstballen en lichtjes in de nieuwste trendkleuren. Of juist mooie basics gemixt met knutsels van de kids die je in de loop der jaren hebt verzameld en tot de nieuwe versiertraditie behoren. Met kerst doen we alles samen en dat is wat er in de kerstcollectie van Riverdale centraal staat, samen zijn we the Christmas Society.

Mooie groepen kaarsen staan op elk vergeten stukje in huis, warme kerstplaids liggen op de bank. Met elkaar verzamelen we elke week meer cadeautjes onder de boom.

Kersttrends 2016: Riverdale Kerst Collectie 2016 met Sfeervolle Windlichten, Kaarsen en Kussens in Goud en Bruin Tinten in de Woonkamer bij de Open Haard. MEER Kerst… (Foto Riverdale  op DroomHome.nl)

Samen aan het kerstontbijt, samen wandelen in de ijzige decemberkou, samen ouderwets spelletjes spelen, samen overdadig koken en de tafel feestelijk dekken.

Met de Christmas Society presenteert Riverdale een kerstcollectie waarbij qua sfeer en beleving alles draait om het samen zijn. Windlichten staan mooier wanneer ze met meerdere soorten samen staan, kaarsen staan fraaier samen gegroepeerd, meerdere kussens liggen samen op een bank voor een behaaglijk kerstgevoel.

Kersttrends 2016: Riverdale Kerst Collectie 2016 met Kersttak met Kerstdecoratie en Kerstballen in Burgundy Rood/Roze. (Foto Riverdale  op DroomHome.nl)

Burgundy rood en Petrol blauwtinten zijn de absolute trendkleuren van deze kerst. In combinatie met brons en koper zorgt dit voor een stoere vintage sfeer.

Kersttrends 2016: Riverdale Kerst Collectie 2016 met Sfeervolle Windlichten en Kussens in Goud en Bruin Tinten in de Woonkamer bij de Open Haard. (Foto Riverdale  op DroomHome.nl)

De absolute Christmas must haves zijn de chique Velvet kussens, qua stof weer helemaal terug van weggeweest en onmisbaar in een luxe kerstomgeving. Als tegenhanger of juist als mooie basis vormen witte en beige items een mooi sereen en stylish geheel.

Kersttrends 2016: Riverdale Kerst Collectie 2016 met Sfeervolle Kaarsen, Waxinelichthouders in Witte en Beige Kleuren. Lijstjes met Kerstteksten en Knijpertjes. (Foto Riverdale  op DroomHome.nl)

Tijdloze bontplaids en kussens, basic windlichten en uiteraard gouden en zilveren kaarsen….xxx-Santa Bron: Riverdale.nl

Google+