Riviera Maison Kerst Collectie 2016

Riviera Maison Kerst Collectie 2016

Riviera Maison Kerst Trend 2016: Villa Perosa – Landelijke Luxe Kerstballen, Kerstservies, Windlichten en RM Kaarsen – MEER Kerst… (Foto Riviera Maison  op DroomHome.nl)

Riviera Maison heeft de nieuwste winter 2016-2017 collectie 'Villa Perosa' gedoopt.

Deze landelijk wonen woontrend met een luxe touch vindt inspiratie bij 'The Swan', Marella Agnelli, één van de mooiste vrouwen van de vorige eeuw. Haar onberispelijke smaak schijnt door in de prachtige interieurs van haar huizen en tuinen. Deze elegante en luxe sfeer is ruimschoots aanwezig bij de mooie RM kerstcollectie van dit jaar! 

De kerstkleur van Riviera Maison is groen in al haar tinten als staalgroen of het groen van geoxideerd koper. Met prachtige zachte kleur groene kerstdecoratie krijgt het huis een geweldig rijke uitstraling. Van RM kaarsen, windlichten en waxinelichthouders tot kussens en kerstornamenten voor in de natuurlijk echte groene kerstboom. Witte en leem kleurige kerstballen laten het krijtverf idee verder in het gedecoreerde huis terugkomen.

Kerstteksten maken de positieve kerstboodschap duidelijk op servetten, kerstballen voor in de kerstboom en kersttakken, op schorten, maar ook op het Riviera Maison kerstservies. Zie de schattige bladvormige amusebordjes.

Riviera Maison Kerst Trend 2016: Villa Perosa – Landelijke Luxe Kerstballen en Kerstdecoratie in de Slaapkamer met Villa Perosa Dekbedovertrek. (Foto Riviera Maison  op DroomHome.nl)

Zelfs in de slaapkamer weet Riviera Maison de kerstsfeer vast te houden met een geweldige quirlande krans vol met kerstdecoratie en kerstballen in de kerstkleuren wit, zilver, grijs en blauw. De kleuren komen ook terug in de windlichten, waxinelichthouders en kaarsen bij het voeteneind. Een sneeuwwit dekbedovertrek met heerlijke throw en bijpassende kussens geven de slaapkamer een echte kerst make over! 

Google+