Royal Christmas Fair - Den Haag

Royal Christmas Fair 2021 - de grootste meerdaagse Kerstmarkt van Nederland!

Royal Christmas Fair Den Haag – Grootste kerstmarkt Lange Voorhout The Hague (Foto Anne de Rijk   op DroomHome.nl)

Na een jaar zonder kerstmarkten, kan de grootste meerdaagse kerstmarkt van het jaar deze keer wel in de agenda worden gezet. Met een editie van maar liefst 14 dagen, wordt de verloren kerstmarkt van vorig jaar toch een beetje goedgemaakt. Met de Royal Christmas Fair Den Haag wordt van donderdag 9 tot en met woensdag 22 december 2021 het Lange Voorhout omgetoverd tot een waar kerstparadijs! Dit betekent dat je dit jaar 14 dagen lang kan genieten van deze unieke kerstsfeer.

Vertrouwde kerstmarkt in hartje Den Haag

De Royal Christmas Fair 2021 vindt ook tijdens deze 7e editie weer plaats op het Lange Voorhout. De prachtige laan midden in Den Haag, die door de hoge bomen zelfs een beetje koninklijk aanvoelt. Dit vertrouwde decor zal nooit vervelen en blijft met zijn koninklijke schoonheid de plek bij uitstek voor deze Royal Fair.

Gedurende de Royal Fair wordt deze laan nog een beetje mooier en sfeervoller. Met 110 kersthuisjes, duizenden lampjes als een ware sterrenhemel en de geur en het geluid van knisperend hout van de vuurkorven, voel je deze kerstsfeer door heel je lichaam. 

Royal kerstshoppen zoals vanouds

Met meer dan 100 kersthuisjes, kan er straks weer 14 dagen lang geshopt worden zoals vanouds. De unieke kerstsfeer van deze Christmas Fair 2021 is ook dit jaar weer over het hele Lange Voorhout voelbaar. Natuurlijk wordt er een veilige markt gecreëerd voor iedereen, zodat iedereen zich volgens de richtlijnen die dan gelden veilig over de kerstmarkt kan verplaatsen.

Royal Christmas Fair Den Haag informatie – Grootste kerstmarkt Lange Voorhout The Hague (Foto Anne de Rijk   op DroomHome.nl) 

Royal Christmas Fair 2021 openingstijden & programmering

De programmering op de Royal Christmas Fair is enorm veelzijdig. Naast de sfeervolle aankleding en de kersthuisjes, zijn er (kinder)koren, culturele voorstellingen en activiteiten en natuurlijk komt de enige echte kerstman een bezoekje brengen. De volledige programmering volgt nog.

Royal Christmas Fair 2021 vindt plaats van 9-22 december 2021, openingstijden van 12.00 t/m 21.00 uur.

Google+