Scandinavische Kerst 2016 met House Doctor

Scandinavische Kerst 2016 met House Doctor

Scandinavische Kerst 2016 met House Doctor Kerstdecoratie – Kerstballen, Kandelaars en Vazen – MEER Kerst… (Foto House Doctor  op DroomHome.nl)

Ingetogen maar toch zeer sfeervol is de kerstcollectie kerstdecoratie en woonaccessoires 2016 van het Scandinavische design merk House Doctor. Waan je in een Deense televisieserie met kerst in een perfect modern landelijk interieur!

House Doctor presenteert dit jaar prachtige kerstaccessoires en kerstdecoratie voor in huis en in de kerstboom. De kerstkleuren voor 2016 zijn wit, zwart, grijs in combinatie met natuurlijke materialen en een koper en azuurblauw accent kleur.

Kersthangers voor in de kerstboom of elders in huis en windlichten zijn gemaakt van glas met natuurlijk materiaal. Of juist strakke House Doctor kerstballen en kerststerren in verschillende tinten wit, grijs en naturel kleuren.

Scandinavische Kerst 2016 met House Doctor Kerstdecoratie – House Doctor Kerstsokken (Foto House Doctor  op DroomHome.nl)

Aardewerk vazen en servies in overlopende blauw, grijs en zwart kleuren combineren met strakke kerstdecoratie als glazen kerstbalen en kandelaars geven het huis een moderne kerstsfeer mee.

Scandinavische Kerst 2016 met House Doctor Kerstdecoratie – House Doctor Vazen, Kussens, Rendier Versiering (Foto House Doctor  op DroomHome.nl)

Scandinavische Kerst 2016 met House Doctor Kerstdecoratie – Groene House Doctor Kerstboom in Witte Bak. (Foto House Doctor  op DroomHome.nl)

Papieren pompom kerststerren in verschillende formaten hangen boven de rijkgedekte kersttafel. Maar ook grote kersttakken, die ook terugkomen in grote potten in plaats van een versierde kerstboom.Kleine kersttakjes en groen van echte kerstbomen in glazen en vazen geven de natuur terug met kerst. Combineer natuurlijke materialen als witgeverfde dennenappels met hout op de kerstdiner tafel. Alleen echte kerstbomen komen er in een House Doctor fan huis!

Scandinavische Kerst 2016 met House Doctor Kerstdecoratie – Gedekte House Doctor Kersttafel. (Foto House Doctor  op DroomHome.nl)

Scandinavische Kerst 2016 met House Doctor Kerstdecoratie – Gedekte House Doctor Kersttafel. (Foto House Doctor  op DroomHome.nl)

Het decoratieve House Doctor kerst adventkalender kleed voor aan de muur heeft oogjes om kleine cadeautjes aan op te hangen.

Scandinavische Kerst 2016 met House Doctor Kerstdecoratie – House Doctor Kerst Advent Kalender. (Foto House Doctor  op DroomHome.nl)

In de bijpassende House Doctor kerstsokken brengen de grotere pakjes sfeer aan de schouw of haard. Maar er zijn ook kleine kerstsokjes voor babies. Schattig! Bron: House Doctor

Meer House Doctor inspiratie en shoppen.

Google+