Trendy kerstboom muur tattoo met 200 accessoires

Alternatieve kerstboom - Kerstboom muur tattoo bij Myk

Kerstboom muur tattoo in 3D met ruim 200 accessoires (Foto MYK  op DroomHome.nl)

Als alle stukjes en beetjes in de vorm van een kerstboom op de muur hangen, dan heb je de ultieme alternatieve kerstboom: de kerstboom muur tattoo van MYK!

Meer dan 200 kleine speelgoed, pompons en kerstspullen vormen een kerstboom van 145 cm hoog en 105 cm breed, die aan de muur is bevestigd door een verwijderbare tatoeage. De foto met schaduwen geeft het prachtige effect, alsof al deze kleine dingen stuk voor stuk naar de muur zijn gebracht ... Maar alleen de ontwerper van MYK, Myra van Busekist, die de tatoeage van het originele kunstwerk ontwikkelde, deed dat.

Kerst trend: Kerstboom wall tattoo met ruim 200 accessoires als kerstdecoratie 3D muursticker (Foto MYK  op DroomHome.nl)

De liefdevol verzamelde kleine dingen zijn stijlvol gerangschikt in de vorm van een dennenboom. Bijna als een verborgen object waarin je kleine verhalen, grappige details of zelfs jeugdherinneringen kunt ontdekken terwijl je ogen lang ronddwalen.

Kerst trend: Bijzondere kerstkrans met kaarsen (Foto MYK  op DroomHome.nl)

Dus als je geen ruimte hebt voor een echte kerstboom, geen boomdecoraties wilt kopen of gewoon op zoek bent naar een originele en andere kerstdecoratie, heb je hier iets extravagants gevonden. Informatie: Myk-berlin.com

Google+