Uitblinkers Bij Xenos

Uitblinkers Bij Xenos

Uitblinkers van Xenos – Xenos exclusieve items voor feestelijke woninginrichting, koken & tafelen en kerstcadeaus. (Foto Xenos  op DroomHome.nl)

De Decembermaand is toch extra speciaal voor ons en Xenos.  Het mag in deze feestmaand allemaal wat luxer en stijlvoller. Met de ‘Uitblinkers van Xenos’ presenteert  Xenos een 30-tal meer exclusieve en niet standaard items met een mooie korting! Geweldig voor de sfeervolle aankleding van de woning, koken & tafel dekken, maar ook als leuk kerstcadeau.

We hebben een aantal opvallende Xenos uitblinkers er tussenuit geplukt. Wie weet zit er iets voor jou bij?

Uitblinkers van Xenos – Xenos kandelaar XL zilver, spiegel boog met sierrand, collagelijst Morris en plaid gestreept. (Foto Xenos  op DroomHome.nl)

Kandelaar XL Zilver - Van €32,99 voor €24,99
Spiegel boog met sierrand - Van €69,99 voor €55,99
Collagelijst Morris - Van €12,99 voor €8,99
Plaid gestreept - Van €16,99 voor €12,99

Met XL bedoelt Xenos ook echt extra large met een afmeting van 70cm hoog en 19cm breed aan de voet. De zilverkleurige kandelaar is een ware sfeerverlichting eyecatcher waarop een stompkaars van max. 12cm in diameter past. Combineer de Xenos XL kandelaar met andere accessoires in zilver als bijvoorbeeld de Xenos spiegel boog. Deze zilverkleurige wandspiegel met metalen sierrand (123x68cm) heeft een chique uitstraling en laat de feestelijk  gedecoreerde ruimte groter lijken. Plaats in de collagelijst Morris 9 eigen gemaakte foto’s en verras met dit persoonlijke kerstcadeau. Plaid wit/grijs gestreept is een mooie woonaccessoire in de koude winterdagen en prachtig te combineren met de kussens op de bank.

Uitblinkers van Xenos – Xenos zitzak XL cognac, lounge stoel Papasan, hangstoel Cocoon XL. (Foto Xenos  op DroomHome.nl)

Zitzak XL Cognac - Van €99 voor €79
Lounge Stoel Papasan - Van €89,99 voor €69,99
Hangstoel Cocoon XL - Van €199 voor €159

Ben je nog op zoek naar een extra zitplaats voor de kerst en oud & nieuw? Met de Xenos zitzak XL van PU leer (80x80x65 LxBxH), lounge stoel Papasan (113x84 ØxH) en hangstoel Cocoon XL (67x111x186 LxBxH) bied je een bijzondere zitervaring voor de gasten aan. Chillen, loungen en relaxen… hippe meubelstukken die ook nog eens prachtig in het interieur staan. Echte uitblinkers van Xenos met korting!

Uitblinkers van Xenos – Xenos kandelaar voor stompkaarsen, recycle lantaarn, servies coupe, ovenschaal glas Pyrex, giftset mokken Mr & Mrs. (Foto Xenos  op DroomHome.nl)

Kandelaar voor stompkaarsen - Van €29,99 voor €24,99
Recycle lantaarn – Van €24,99 voor €14,99
Servies Coupe 16 delig - Van €59,99 voor €49,99
Ovenschaal glas Pyrex - Van €17,99 voor €12,99
Giftset mokken Mr/Mrs - Van €12,99 voor €10
Mokken set Mr Handsome & Mrs Graceful - Van €14,99 voor €10

Dek de tafel feestelijk in de kersttijd met het stijlvolle 16 delige Xenos servies Coupe in zacht wit porselein. Het is een prachtige basis waarmee je verder met tafeldecoratie als de zwarte of gouden Xenos kandelaar voor 5 stompkaarsen, de kersttafel de sfeer kunt geven die geheel bij jouw woonstijl past. De Xenos Recycle lantaarn geeft de gedekte tafel een natuurlijke sfeer door het recycle hout. Voor het echte kerstkoken is de glazen Pyrex ovenschaal een must. Perfect voor heerlijke ovenschotels tot het braden van hele kippen. Neem voor de gastvrouw en gastheer een leuke mokken giftset mee met keuze uit Mr. & Mrs. (Always) Right en Mr. Handsome & Mrs. Graceful. De mooie mokken komen met 2 theelepeltjes en kleine schaaltjes voor een theezakje of iets lekkers als een koekje en bonbonnetje.

Uitblinkers van Xenos – Xenos koffer Sevilla van Princess. (Foto Xenos  op DroomHome.nl) 

Koffer Sevilla Princess - Van €39,99 voor €24,99
Na een druk jaar wil je er even tussen uit om met nieuwe energie weer fris aan 2018 te beginnen. Of het nu een stedentrip of een weekendje wellness is, met het super handige koffertje Sevilla van Princess, rol je zo de welverdiende vakantie in! Het perfecte kerstcadeau op handbagage formaat.

Google+