Viktor en Rolf HEMA kerst 2019

HEMA kerst collectie - design Viktor&Rolf

HEMA kerst 2019 – Viktor en Rolf Hema kerst collectie Jingle Bow (Foto HEMA  op DroomHome.nl)

Nederlandse bekendste ontwerpersduo Viktor&Rolf zorgt samen met HEMA voor een sprankelende kerst dit jaar. De twee oer-Hollandse merken slaan de handen ineen voor een limited edition ‘jingle bows kerstcollectie’ die vanaf 18 november verkrijgbaar is bij HEMA.

HEMA Viktor en Rolf collectie

De HEMA limited edition-collectie bestaat uit een aantal HEMA kerstversiering-stukken, waaronder HEMA kerstballen, folieballonnen, glinsterend inpakmateriaal, een cava-fles met glitter sleeve, kerstchocolade, kerstservies en kerst(tafel)linnen.

Het ontwerpersduo heeft zich ook gebogen over kersttruien- en sokken voor mannen, vrouwen, kinderen en voor de jongste een HEMA x Viktor&Rolf kerstrompertje.

De artikelen zijn vanaf 18 november verkrijgbaar in de HEMA-winkels en via www.hema.nl. Prijzen van de collectie liggen tussen de €1,50 voor geschenkverpakkingen tot €35.- voor het tafelkleed.

HEMA kerst 2019 – Viktor en Rolf Hema kerstpapier, kerstcadeaus en kerstkleding en rompertje  (Foto HEMA  op DroomHome.nl)

HEMA kersttrend 2019: jingle bow

De voor Viktor&Rolf kenmerkende bow komt veelvuldig terug in de collectie. De iconische strikken zijn sterk vertegenwoordigd en vormen het hoofdthema van deze kerstcollectie. Ook in het logo van de limited edition-collectie komt de bow terug. Het logo is een grafische, hoekige vormgeving van de strik. Het is een kersttransformatie van het iconische HEMA logo.

De collectie straat alles uit waar men in eerste instantie bij de feestdagen aan denkt namelijk, glitters, rood- en goudtinten, feestelijk- en uitbundigheid. Alles om de perfecte HEMA kerstboom, kersttafel en bovendien jezelf mee op te tuigen.

Viktor en Rolf HEMA samenwerking

Een samenwerking tussen deze twee iconische merken van Hollandse bodem was voor beide partijen meteen vanzelfsprekend. Viktor&Rolf: “HEMA is meer dan alleen een merk, het is een cultureel fenomeen zoals tulpen en kaas. HEMA heeft ook voor ons sinds jongs af aan een rol gespeeld in ons leven. HEMA is waar wij onze eerste schriften voor de middelbare school kochten en waar wij nu nog steeds onze sokken kopen. HEMA is als behang en fijne achtergrondmuziek, het is er altijd en overal, maar stoort nooit”.

Bij HEMA zit geluk in de kleine dingen en HEMA houdt er van om praktische producten leuker en makkelijker te maken. Viktor&Rolf is voor HEMA dé uitgesproken partner om hun goede basics, een extravagante Viktor&Rolf twist te geven. De limited edition ‘jingle bow kerst collectie’ is vanaf 18 november in de HEMA-winkels en via www.hema.nl te verkrijgen. 

Google+