Xenos Kerst Collectie 2017

Xenos Kerst Collectie 2017

Xenos kerst collectie 2017 – Xenos kerstdecoratie en 4 Xenos kersttrends – Xenos bijzettafel Malmo met kandelaars en kaarsen. (Foto Xenos  op DroomHome.nl)

He, we hebben er zin in en Xenos ook! Xenos brengt, voor de gezelligste maand van het jaar, de kerst graag bij je thuis in welke woonstijl dan ook.

Of je nu alleen voor extra sfeerdecoratie gaat of een bepaald kersthema voor ogen hebt met bijpassende kleuren: Xenos heeft een prachtige collectie kerstaccessoires en de 4 Xenos kersttrends geven de kerstboom een geheel eigen uitstraling. Laat de kerst-voorpret maar beginnen!

Xenos kerst collectie 2017 – Xenos kerstaccessoires als wandrek, kerstlichtjes, kersthangers, notes en kerstkaarten. (Foto Xenos  op DroomHome.nl)

Kerst in Woonaccessoires

Een ‘Touch of Christmas’ kun je overal achterlaten in huis. Het decoreren met subtiele kerstaccessoires begint bij de sfeerverlichting met kaarsplateaus en kerstverlichting. Hang verse kersttakken op voor een stukje echte natuur in huis en oh, wat ruikt dat heerlijk! Mooie kussens, plaids en bijzettafel Malmo maken van de bank, het middelpunt van de kerstsfeer. Heb jij al zo’n bijzonder handig Xenos wandrek waar je naast leuke notes en quotes, nu voor de kersttijd ook leuke kerstkaarten, kersthangers en lichtsnoeren in kunt hangen?

Xenos kerst collectie 2017 – 4 Xenos kersttrends - Passioneel Rood en Frosty Wit. (Foto Xenos  op DroomHome.nl)

4 Xenos Kerstboom Kersttrends 2017

Xenos heeft ook in 2017 weer prachtige kerstrends, die elk zorgen voor een eigen sfeer in de kerstboom, of het nu een kunstkerstboom of een echte groene boom is. Welk kerstdecoratie type ben jij eigenlijk: 'Passioneel Rood & Frosty Wit’, ‘Scandi Design Zwart & Wit’, ‘Tussen Kunst en.. Kerstboom ‘ en ‘Natuur de Luxe’.

Xenos kerst collectie 2017 – Xenos kersttrend: Passioneel Rood en Frosty Wit. (Foto Xenos  op DroomHome.nl)

Kersttrend Passioneel Rood & Frosty Wit
De passie voor het traditionele rood en de kleur wit, zo wit als sneeuw en ijsbloemen op het raam, laat de kerstdecoratie werkelijk de boom uitknallen. Bij de prachtige rode en witte Xenos kerstballen met Xmas teksten en rendier decoratie staan onder de kerstboom mooi verpakte kerstcadeaus in rood/wit kerstpapier met labels te pronken. Passie, van stam tot piek!

Xenos kerst collectie 2017 – Xenos kersttrend Scandi Design Zwart & Wit – Scandinavische look kerstballen en kersthangers in zwart en wit combinatie. (Foto Xenos  op DroomHome.nl)

Kersttrend Scandi Design Zwart & Wit
Hier thuis in Holland halen we onze winterse kerstdecoratie inspiratie uit Scandinavië. De simpele en hip vormgegeven kerstballen en kersthangers in de kleurencombinatie zwart en wit geven een frisse look aan de kerstboom. Heb je de schattige witte Xenos unicorn stolp kerstornament al gezien? De katoenen kersthangers met een iets wat verweerde look lijken zo met de hand gemaakt voor een extra authentieke touch. De LINDA. Foundation kerstballen moeten eigenlijk wel in jouw Scandi boom hangen. Naast dat ze mooi en grappig zijn, lever je een bijdrage aan een gezellige kerst voor gezinnen die het niet makkelijk hebben.

Xenos kerst collectie 2017 – Xenos kersttrend Tussen Kunst en… Kerstboom – Kleurrijke kerstballen en kerstfiguren hangers. (Foto Xenos  op DroomHome.nl)

Kersttrend Tussen Kunst en.. Kerstboom
Het is een kunst om je kerstboom zo kitcherig mogelijk te decoreren. Helemaal vol hangen met kleurrijke kersthangers moet je durven, maar het resultaat is fantastisch! Xenos heeft een 30 delige kerstballen set X-MAS FUN die bestaat uit felgekleurde glazen kerstballen en super foute kersthangers in de vorm van grappige dieren. Leg de foute kersttrui alvast klaar!

Xenos kerst collectie 2017 – Xenos kersttrend: Natuur de Luxe – Kerstdecoratie in Hout en goud kleur. (Foto Xenos  op DroomHome.nl)

Kersttrend Natuur de Luxe
Wist je dat het natuurlijke materiaal hout niet alleen past in een landelijk of industrieel interieur, maar ook perfect gecombineerd kan worden met de luxe en stijlvolle kleur goud in kerstdecoratie? Het geeft het kerstfeest een chique uitstraling met een stoer randje.

X-mas met Xenos is eXtra feestelijk!


Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+