Zara Home Kerst Trends 2016

Zara Home Kerst Trends 2016

Kerst 20216: Zara Home Kerst Collectie 2016 – Zara Woonkamer met Kerstboom, Kerstcadeaus, Kussens, Kaarsen en Kerstverlichting – MEER Kerst Ideeën… (Foto Zara Home  op DroomHome.nl)

Zara Home presenteert haar kerstcollectie 2016 in 3 verschillende kersttrends: Holiday Evenings, Golden Christmas en Winter Christmas.

Met deze kersttrends brengt Zara Home het Scandinavische gevoel van een echte familie kerst met veel hout en natuurlijke kerstdecoratie, naast een moderne kerst met meer design achtige kerstdecoratie in heldere kleuren. Combinatie goud, rood en zwart, wit met accent kleur rood zijn de kerstkleuren van Zara Home 2016.

 

Helemaal winter, helemaal in de Scandinavische kerstsfeer: kerstkrans van palmgrassen op de deur met kerstbellen slingers en guirlandes en goud met wit diamantvormige kersthangers voor in de kerstboom.

Kerst 2016: Zara Home Kerst Collectie 2016 - Zara Kerstdecoratie met Lijstjes als Alternatieve Kerstboom en Kerstcadeaus. (Foto Zara Home  op DroomHome.nl)

De echte kerstboom blijft in Scandinavie een belangrijk onderdeel van de kerstinrichting in huis. Kerstornamenten en kersthangers van natuurlijke materialen sieren de boom. Zo ook goud en roodkleurige kerstballen en slingers. Wat dacht je van een alternatieve kerstboom samengesteld uit fotolijstjes? Nieuw in de collectie  zijn wierook, zeepjes en Zara Home geurkaarsen en geurstokjes in verschillende kerstcadeau verpakkingen.

Zara Home heeft een grote collectie keuken accessoires om de lekkerste gerechten voor kerst te bereiden. Gezellig baken en koken met mooie schalen, taartetageres, keukenplanken, keukenlinnen met schorten en keukendoeken. In de traditionele kerstkleuren rood en wit met een moderne inslag.

Kerst 2016: Zara Home Kerst Collectie 2016 - Zara Kerstdecoratie in Echte Groene Kerstboom, Kerstkussens, Plaids, Kaarsenhouders, Kersthangers voor Kersttakken. (Foto Zara Home  op DroomHome.nl)

Geniet van een prachtig gedekte kersttafel met Zara Home accessoires als kerst tafellinnen met tafellaken met elanden decoratie, servetten, servies en glasservies, bestek en sfeervolle tafeldecoratie. Bron: Zarahome.com - Alle kersttrends.

Google+