Zara Home kersttrends 2020 - een warm kerstmis portret

Zara Home kerst 2020 - een stijlvolle landelijke kerstmis

Zara Home kerst 2020 – Kerstdecoratie en kerstboom in de woonkamer (Foto Zara Home  op DroomHome.nl)

De mooiste Zara Home kerst ideeen!

Het centrale Zara Home kerst 2020 thema is: 'Warmte, kalmte & rust, de harmonie van het feestseizoen!'. Een prachtige serene kersttrend, helemaal passend bij deze kerst. De warme kleuren en natuurlijke materialen van de kerstdecoratie brengen de juiste stemmige sfeer in jouw woning.

We beginnen met de woonkamer, waar bijzondere vazen, koffietafelboeken over kunst, velvet kussens in gedempte kleuren en kandelaars deze leefruimte een knusse uitnodigende sfeer geeft. In de kerstboom hangen prachtige glazen kerstballen en voor de boom liggen kerstballen met verlichting op de grond.

Zara Home kerst 2020 – Kersttakken, kussens, plaids, kaarsen en kandelaars in de woonkamer (Foto Zara Home  op DroomHome.nl)

Zara Home kerstdecoratie

De schouw van de openhaard is gedecoreerd met een weelderig kersttakken arrangement. Een bijzettafel met een Zara Home fotolijst en geruite kussens in het fauteuil geven jouw woonkamer een echte cottage sfeer.  

Zara Home kerst 2020 – Kersttakken, kerstservies en keukentafel kerstdecoratie in de keuken (Foto Zara Home  op DroomHome.nl)

Zara Home kerst in de keuken!

Een groot deel van de voorbereidingen voor kerst begint in de keuken. De nostalgische gezelligheid vind je ook terug in de collectie keuken accessoires om de heerlijkste kerstgerechten mee klaar te maken. Gezellig baken en koken met mooie schalen, taartetageres, keukenplanken, prachtig keukenlinnen voor een mooi schort en Zara Home theedoek. De kerstkleuren 2020 rood en wit worden gecombineerd met bruintinten van natuurlijke materialen en groen van kersttakken en de kerstboom zelf. Op de Zara Home tafel in de keuken ligt een tafelkleed met traditionele ruit, kandelaars en houten schalen.

Zara Home kerst 2020 – Gedekte kersttafel in de eetkamer met servies, bestek, kandelaars en tafellinnen (Foto Zara Home  op DroomHome.nl)

Zara Home rustieke gedekte kersttafel

De landelijk wonen stijl zie je ook heel goed terug bij de, speciaal voor kerst, gedekte tafel. Het linnen Zara Home tafelkleed is het canvas voor het Zara Home servies, de bord met sneeuwvlokjesmotief, de kerstkommen in ster-vorm, de Zara Home glazen en bijpassende kan. Heb je de stonewashed look messen en vorken al gezien? Dromerige theelichthouders verlichten de kersttafel verder.

Zara Home kerst 2020 – Sfeervolle slaapkamer met kersttakken (Foto Zara Home  op DroomHome.nl)

Zara Home slaapkamer in kersttijd

Het rustieke Zara Home bed is aangekleed met Zara Home beddengoed van verwassen linnen. Helemaal kerst is het dekbedovertrek met ruiten en de ruwe rotan Zara Home mand. Met een warm Zara Home kleed op de vloer heb je geen koude voeten meer bij het uit bed stappen.

Zara Home kerst 2020 – Sfeervolle kinderkamer met eigen kerstboom en kerstdecoratie (Foto Zara Home  op DroomHome.nl)

Sfeervolle Zara Home kinderkamer

Er staat zelfs een extra kerstboom in de kinderkamer. Wat gezellig voor de kleinsten!

Waar vind je Zara Home winkels:

Zara Home Amsterdam | Zara Home Den Haag | Zara Home Enschede | Zara Home Leiden | Zara Home Maastricht | Zara Home Rotterdam  | Zara Home Utrecht | Zara Home Zwolle | Zara Home Antwerpen


Alles voor een warme & sfeervolle kerst shop je op Bol.com

Google+