Andries Noppert opent I-KOOK Oudehaske op nieuwe Friese locatie

Friese trots Andries Noppert opent I-KOOK Oudehaske op De Pyramide!

SC Heerenveen doelman Andries Noppert opent I-KOOK Oudehaske op nieuwe Friese locatie (Foto: Keukenspectrum Groep  op DroomHome.nl)

“Dizze winkel is folslein by de tiid, it is de nijste I-KOOK”

Met de feestelijke heropening van de Friese I-KOOK winkel wordt een langdurige franchisesamenwerking met Fokke Hofman voortgezet; nu met zoon Gertjan erbij (Hofman & Hofman).

Als verrassing voor zijn vader vroeg Gertjan Hofman niemand minder dan Andries Noppert (de Toren van Joure, doelman SC Heerenveen) om bij de opening te zijn en het lint door te knippen. Een mooier startschot was niet denkbaar voor de ondernemers.

Gertjan Hofman: “Met mijn vader als mede-ondernemer van een I-KOOK filiaal hebben we beide onze eigen aanpak, maar delen dezelfde visie als het gaat om kwaliteit en service. Dat maakt het werken samen niet alleen leuk, maar ook gemakkelijk.”

I-KOOK Oudehaske, Friesland: Gertjan Hofman, Andres Noppert & Fokke Hofman (Foto: Keukenspectrum Groep  op DroomHome.nl)

Roel Oostra: “De samenwerking met Fokke gaat terug naar 2008, de begintijd van het merk I-KOOK. Nu zestien jaar later sluit zoon Gertjan aan bij de I-KOOK familie: hij is net als Fokke recht door zee en hij heeft het hart op de juiste plek. Hoe mooi is het dat Andries Noppert dit feestje wilde opluisteren”

Over I-KOOK

I-KOOK is een echte keukenspecialist in een prijssegment waar klanten dat niet verwachten. Altijd vriendelijk geprijsd, vakkundig en persoonlijk.

Het bedrijf is gebouwd op de mensen, er is een open cultuur en nauwelijks hiërarchie. Bij I-KOOK Keukens moet je gewoon logisch gedrag vertonen, steeds in het belang van de klant. Veel regels zijn daarvoor niet nodig. De keukencoaches van I-KOOK hebben alle ruimte voor eigen invulling en krijgen veel verantwoordelijkheid om hun klanten blij te maken. 

De eerste I-KOOK winkel werd in 2001 geopend in Hattem. Inmiddels zijn er 28 winkels.

Adres: I-KOOK Oudehaske
De Pyramide
Hasker Utgongen 10
8465 SJ Oudehaske, Friesland

Keukenspectrum Groep: 20 jaar ondernemerschap

De broers Jaap en Roel Oostra begonnen in 2001 Keukenspectrum Groep. Gefundeerd op gemeenschappelijke waarden als vertrouwen, integriteit en respect werd dit een groot succes.

Inmiddels exploiteert Keukenspectrum Groep 33 winkels met de concepten I-KOOK en KeukenCoach. In die winkels werken meer dan 150 professionals. De concepten groeien beide, hoofdzakelijk door franchisesamenwerkingen.

De KeukenSpectrum Groep is in staat om professionals in de keukenbranche succesvol te maken door een uitgebreide dienstverlening en korte lijnen. De dienstverlening bestaat uit een effectieve marketingaanpak, orderverwerking, administratie, tot aan centrale ICT diensten, trainingen en inkoop.

Keukenspectrum Groep
I-KOOK
KeukenCoach


Alles over de laatste keuken trends in de nieuwste keuken kleuren & werkbladen materialen en moderne keukenapparatuur!

Google+