Bamboe en Roestvrijstaal in de IKEA Keuken

Ikea's RIMFORSA Keuken Serie

Nieuwe Ikea Keuken Serie: Rimforsa - Duurzaam Bamboe en RVS Keukenspullen - Ikea Werkbank - MEER Ikea... (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Je tablet onder de kookspetters, tomaten die van het aanrecht afrollen en kruidenpotjes die je nergens kan vinden: thuis koken kan een stuk makkelijker volgens IKEA. 

Daarom komt het woonwarenhuis met de stijlvolle en praktische RIMFORSA serie. Met deze keukenaccessoires van duurzaam bamboe en roestvrij staal creëer je extra werk- en opbergruimte door je keukenspullen op te hangen. Laat je verrassen door het kruidenrek, de messenhouder, de veelzijdige werkbank en standaard voor je tablet. De RIMFORSA serie ligt nu in de winkels; de werkbank is vanaf februari 2016 verkrijgbaar.

Houder voor je Digitale Kookboek
Ken je dat? Je bent een nieuw recept aan het uitproberen, maar je tablet ligt in de weg en het scherm zit onder de spetters. Met deze RIMFORSA standaard voor tablet zet je je digitale kookboek rechtop op je werkblad. Zo kan je niet alleen beter het recept lezen, maar houd je ook meer ruimte over om lekker te koken.

Magnetisch en Messcherp
Maak je werkblad vrij met de RIMFORSA messenhouder. Een magneet zorgt ervoor dat de messen blijven hangen en houdt bovendien je messen scherp. Je kan het bamboe rek eenvoudig aan de muur hangen met de stang uit dezelfde serie.

Nieuw Kookeiland
Met de praktische RIMFORSA werkbank creëer je eenvoudig extra werk- en opbergruimte in je keuken. Inspireer vrienden en familie om samen een heerlijk diner voor te bereiden op dit stoere kookeiland. Het bamboe werkblad vormt een mooi contrast met het roestvrijstalen frame. De nieuwe werkbank is vanaf februari 2016 verkrijgbaar.

Nieuwe Ikea Keuken Serie: Rimforsa - Duurzaam Bamboe en RVS Keukenspullen als Tablethouder, Kruidenbusjes, Opbergruimte en Keuken Werkbank - MEER Keukens... (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Alles bij de Hand
Het is altijd handig om je kruiden, specerijen en veelgebruikte ingrediënten bij de hand te hebben, zonder dat ze veel ruimte innemen. De RIMFORSA kruidenbuisjes kan je daarom in een bijbehorende bamboe standaard zetten of aan de wand hangen. 

Tomaten in de Mand
Wil je meer ruimte om te koken? Gebruik de bamboe RIMFORSA mand om extra opbergruimte te creëren. Handig voor je favoriete kruidenplantjes, of om bijvoorbeeld tomaten, uien en knoflook in te bewaren. Bovendien is de mand eenvoudig op te hangen dankzij de roestvrijstalen stang.

Google+