BORA Professional 3.0: modulaire kookplaat met afzuiging

BORA Professional 3.0: modules van inductie, gas tot teppanyaki plaat in uitmuntend design

BORA Professional 3.0 kookplaat met afzuiging: modulair kookplaat systeem van inductiekookplaat, gaskookplaat en tepan plaat (Foto: BORA  op DroomHome.nl);

In 2007 legde BORA, fabrikant van innovatieve kookveldafzuigingen, de basis voor het BORA principe met BORA Professional. In 2017 volgde de productopvolger BORA Professional 2.0 en nu presenteert BORA het derde product binnen de Professional-serie: BORA Professional 3.0. Baanbrekend design gaat hier hand in hand met de meest hoogwaardige materialen en technieken.

Het uniforme design van de bedieningsknoppen zorgt bij BORA Professional voor een harmonieuze en bijzonder waardevolle look. Het designhoogtepunt van BORA Professional 3.0 is de discrete bedieningsknop van zuiver roestvrijstaal met zwart glazen front en touch-oppervlak met een haarscherp leddisplay. De verwijderbare roestvrijstalen ring en het geoptimaliseerde leddisplay creëren niet alleen visueel een meerwaarde, maar vergroten ook het touchoppervlak. Alle functies worden eenvoudig, makkelijk en intuïtief geactiveerd door aan de knop te draaien of het centrale touch-oppervlak aan te raken.

BORA Professional 3.0 kookplaat met afzuiging: BORA bedieningsknoppen aan de voorkant van het marmerlook aanrechtblad (Foto: BORA  op DroomHome.nl)

BORA Professional modulair systeem

BORA Professional 3.0 is een modulair systeem dat geheel individueel volgens de wensen en behoeften van de klant kan worden samengesteld. Er is een uitgebreide keuze aan kookvelden – van inductie tot gas of het Teppanyaki plaat – die allemaal vrij met het afzuigsysteem kunnen worden gecombineerd. Dankzij zijn unieke en exacte temperatuurregeling biedt het Tepan kookveld daarbij de beste prestaties. De temperatuur kan exact worden ingesteld en in minder dan 5 minuten opwarmen tot 250 °C, dit bespaart tijd en energie. De beschikbare kookvelden en kookzones zijn met 54 cm extra groot, waardoor ze maximaal kunnen worden benut en voor voldoende kookruimte zorgen, zelfs bij grote pannen.

BORA kookplaat afzuiging

Bij het activeren van de afzuiging gaat de afsluitklep automatisch open en dicht. In uitgeschakelde modus is het systeem volledig gesloten. Het afzuigvermogen wordt onafhankelijk geregeld op basis van het huidige kookproces. De stille motor zorgt ervoor dat de afzuiging ook op hoge vermogensniveaus weinig geluid maakt. Onderdelen zijn eenvoudig te verwijderen en mogen gewoon in de vaatwasser, zonder dat de kwaliteit eronder te lijden heeft.

Google+