De Eerste Koelkast Die Van Kleur Kan Veranderen

Bosch Introduceert De Vario Style Koelkast

Bosch introduceert de eerste koelkast die van kleur kan veranderen: de Vario Style met 19 verwisselbare Deurfronten – MEER Keuken Trends.. (Foto Bosch  op DroomHome.nl)

  • NIEUW: de eerste koel-vriescombinatie met verwisselbare deurfronten in 19 verschillende kleuren
  • Vario Style koelkasten als toppunt van stijl, flexibiliteit en individualiteit
  • Door klem- en magneetsysteem in een handomdraai een nieuwe kleur koelkast in de keuken
  • Met VitaFresh-vershoudsysteem: dat zorgt dat voedsel langer vers blijft

Individualiteit staat hoog in het vaandel, ook als het gaat om onze leefomgeving en levensstijl. Consumenten kunnen hun persoonlijkheid en stemming nu ook laten spreken door de kleur van huishoudelijke apparaten zoals koelkasten. Dit jaar introduceert Bosch de eerste koel-vriescombinatie met eenvoudig verwisselbare deurfronten in verschillende kleuren: de Vario Style-koelkast. Negentien sprekende kleuren –van Sunflower tot Cherry red en Pearl night blue– bieden de mogelijkheid om de keuken makkelijk een hedendaagse en trendy uitstraling te geven. Groen is op dit moment een bijzonder populaire kleur en het Pantone-kleureninstituut heeft zelfs de kleur 'Greenery' tot kleur van het jaar 2017 gekozen*. Met de Vario Style-kleuren Mint green en Lime green kunnen consumenten twee trendy groentinten makkelijk integreren in hun keuken en komen ‘groene’ eigenschappen als vitaliteit, versheid en een bewuste levensstijl terug.

Afwisseling voor een kleurrijk leven
Bosch biedt met Vario Style consumenten de mogelijkheid om gemakkelijk kleur toe te voegen aan de keuken. Consumenten kunnen steeds opnieuw de kleur kiezen die bij hun smaak, stemming en interieur past. Hun koelkast weerspiegelt hun persoonlijkheid. Dankzij een bevestigingssysteem met verborgen klemmen en magneten kunnen de hoogwaardige, duurzame deurfronten in een oogwenk verwisseld worden, zonder gereedschap. Trek het front voorzichtig naar u toe, til het op en schuif het van de deur. Daarna hangt u een nieuw front op – en klaar! Binnen enkele seconden geeft de koelkast een compleet nieuw kleuraccent aan de keuken. De eerste dertien kleuren zijn verkrijgbaar vanaf najaar 2017, de overige zes volgen in het voorjaar van 2018.

Bosch introduceert de Vario Style Koelkasten met 19 verwisselbare Deurfronten. (Foto Bosch  op DroomHome.nl)

Altijd de nieuwste trends in huis met Bosch
De innovaties van Bosch zijn een echte helpende hand en bieden toegevoegde waarde. Als een Vario Style-koelkast geregistreerd wordt op het digitale serviceplatform MyBosch (Bosch-home.com/welcome), dan krijgen consumenten toegang tot de gebruikshandleiding, tips en suggesties en de laatste informatie. Ook zijn er exclusieve aanbiedingen voor Bosch-accessoires, handige tips om eten optimaal te bewaren en zelfs gezonde en creatieve recepten te vinden.

Garantieverlengingen en klantenserviceafspraken worden ook eenvoudig geregeld via MyBosch. Ook worden er nieuwe frontkleuren voor de Vario Style koelvriescombinatie bekend gemaakt. De koelkast volgt alle trends op de voet en past zich moeiteloos aan de smaak en levensstijl van zijn eigenaar aan.

Frisse uitstraling, verse voedingsmiddelen
De buitenkant verandert in een handomdraai, maar de binnenkant van de Vario Style-koelkast presteert altijd goed. Dankzij het VitaFresh-vershoudsysteem met twee verschillende klimaatzones blijft voedsel langer vers. Met een gelijkmatige lage temperatuur van rond 0°C en een lage vochtigheid is het bovenste gedeelte van de VitaFresh-zone ideaal voor het bewaren van vlees en vis. In de onderste VitaFresh-zone profiteren fruit en groente dankzij twee verschillende instellingen van een ideale vochtigheid. De nieuwe Vario Style biedt alles dat van een moderne Bosch-koelkast verwacht mag worden: praktisch interieur, efficiënte led-verlichting, elektronische temperatuurregeling en optimale luchtcirculatie. Het perfecte apparaat voor verse voeding en een frisse uitstraling!

Vanaf najaar 2017
Lime green - Champagne - Orange - Espresso brown - Cherry red - Coffee brown - Black mat - Sunflower Raspberry Plum - Mint green Aqua - Pearl night blue

Vanaf voorjaar 2018
Light rosé - Pearl white - Light blue - Pearl gold - Stone grey - Petrol Bron: Bosch-home.nl 

Google+