Dekton Stonika, levensecht natuursteen decor in keuken en badkamer

Dekton Stonika, geïnspireerd op natuursteen

Dekton Stonika met levensecht natuursteen decor voor het werkblad, achterwand en corpus van de keuken en wastafelblad in de badkamer (Foto Cosentino Dekton  op DroomHome.nl)

Bijzondere natuurstenen, terrazzo en marmers worden door trendwatchers nog steeds gesignaleerd als belangrijke trend voor 2019-2020. Deze materialen roepen emoties op en zijn bepalend voor de sfeer van een interieur. De Stonika collectie van Dekton by Cosentino bevat meerdere ontwerpen die er superdeluxe en levensecht uitzien, deze zijn geïnspireerd op natuursteen.

Zo is Bergen afgeleid van de perfectie van de Portobello natuursteen. De complexe, gebeeldhouwde structuur wordt versterkt door een glansrijke afwerking. Een subtiele lichtgrijze ondergrond bevat een rijke donkergrijze ader die voor veel leven en diepte zorgt. De glansafwerking geeft de luxe uitstraling. Olimpo past ook perfect in deze trend, deze kleur is geïnspireerd op het allerbeste Carrara marmer voor de meest veeleisende projecten. Elegante adervorming tegen een zachte, witte achtergrond wordt dramatisch geaccentueerd door een duizelingwekkende glans.

Dekton Stonika Korso met levensecht natuursteen decor voor het werkblad, achterwand en corpus van de keuken (Foto Cosentino Dekton  op DroomHome.nl)

De Dekton® Stonika collectie omvat de volgende 4 kleuren: Bergen, Olimpo, Arga en Korso. Deze kleuren hebben een spectaculaire glans en ongeëvenaarde duurzaamheid. Dankzij nieuwe technieken in het productieproces zijn nóg scherpere ontwerpen mogelijk met een levensecht design. Dit zorgt voor een super luxueuze uitstraling die een elegante touch geeft aan iedere keuken, badkamer of andere ruimte. Bron: Cosentino.nl

Dekton Stonika Arga met levensecht natuursteen decor voor het werkblad, achterwand en corpus van de keuken (Foto Cosentino Dekton  op DroomHome.nl)

Vraag gratis keukenbrochures en badkamerbrochures aan.

Google+