Design Waterkoker - Smart Kettle Voor Perfect Kopje Thee

Smart Kettle Voor Perfect Kopje Thee

Het Perfecte Kopje Thee Zetten met de Smart Kettle van Espressions – Meer Keuken Inspiratie… (Foto Espressions Waterkoker  op DroomHome.nl)

De koffiebarista wordt geroemd om zijn kennis en kunde, waarmee hij de minutieus afgewogen koffie met exact de juiste temperatuur en op de ideale snelheid extraheert. Dat er ook theesommeliers bestaan die werken aan een perfecte kop thee is bij minder mensen bekend.

Een precisieklus, theezetten. Tenminste, als je goeie thee wilt drinken. De Nederlander is gewend aan het onderdompelen van de welbekende theezakjes in kokend water, en weet eigenlijk niet eens wat echte thee is.

De thee cultuur is echter sterk in opkomst en het is ook niet gek dat er tegenwoordig ook theesommeliers zijn die het theezetten tot een ware kunst verheven. Een goede waterkoker, zoals de Smart Kettle van Espressions en mooie kwaliteits thee vormen de basis voor de heerlijke geurende en smakende thee. Uitgevoerd in rvs is het ook nog een mooi sieraad in iedere keuken.

De perfecte temperatuur
De ideale temperatuur om thee mee te zetten verschilt nogal per type thee. Zwarte, groen of witte thee, de perfecte temperatuur bezorgt de juiste smaak. Onmisbaar gereedschap voor de theesommelier is een Smart Kettle van Espressions: De waterkoker die precies de juiste temperatuur bereikt voor ieder type thee. Om perfect theewater te krijgen heeft de Smart Kettle bovendien een functie die het water eerst 5 minuten kookt, om daarna de temperatuur terug te brengen tot het gewenste niveau.

Het Perfecte Kopje Thee Zetten met de Smart Kettle van Espressions – Precieze Graden van het Water voor Groene Thee, Kruidenthee, Zwarte Thee, Witte Thee, Rooibos en Bamboe. (Foto Espressions Waterkoker  op DroomHome.nl)

Slimme details zoals een kalkfilter en geïntegreerde geluiddempend element zorgen voor veel gebruiksplezier, ook na jarenlang intensief gebruik. Verkoopadviesprijs € 149,00. Bron: Itmonline.nl

Google+