Duurzaam Design Uit De Keuken Van IKEA

Duurzaamheid en Design Perfect Samengaan In IKEA Keuken

Duurzaam Design uit de Keuken van IKEA: Odger Design Stoel van 50% Reclycled Plastic – MEER IKEA Inspiratie… (Foto Ikea op DroomHome.nl)

Van een designstoel van gerecycled plastic tot glossy servies gemaakt van restjes glas: IKEA bewijst opnieuw dat duurzaamheid en design perfect samengaan. Veel van de nieuwe producten voor de keuken en eetkamer zijn gemaakt van hergebruikte materialen. Vanaf augustus 2017 verkrijgbaar bij IKEA.

Duurzaam design icoon
De comfortabele ODGER designstoel nodigt uit om lang te tafelen. De zachte kuipstoel met zichtbare houtnerf omarmt en geeft steun. ODGER zit bovendien niet alleen lekker, maar is ook duurzaam.

De stoel is gemaakt van een innovatieve mix van hout en plastic, waarvan meer dan 50% van het plastic gerecycled is.

Duurzaam Design uit de Keuken van IKEA: Tillagd Bestek in Messing en Zwart Kleur. (Foto Ikea op DroomHome.nl)

Voor speciale gelegenheden
Een verjaardag, feestdag of gewoon zomaar: met het TILLAGD bestek krijgt je eettafel een onweerstaanbare luxe uitstraling. De 24-delige set is verkrijgbaar in messing of zwart en staat prachtig bij zowel modern- als traditioneel servies.

Duurzaam Design uit de Keuken van IKEA: Backig Servies in Glossy Zwart Glas. (Foto Ikea op DroomHome.nl)

Glossy servies
Sier je tafel met het glossy BACKIG servies. De borden en schalen zijn deels gemaakt van restjes glas uit IKEA fabrieken. De natuurlijke, ronde vormen reflecteren het licht voor een nog diepere, zwarte kleur.

Duurzaam Design uit de Keuken van IKEA: Pinnarp Werkblad met Osternas Handgrepen. (Foto Ikea op DroomHome.nl)

Massief
Het PINNARP werkblad heeft de uitstraling van massief hout, maar de designers van IKEA hebben voor dit werkblad massief essenhout op spaanplaat geplaatst. Dankzij deze slimme techniek is er minder hout nodig. En dat is weer goed voor het milieu. Het werkblad is uiteraard wel slijtvast en bestand tegen water en vocht.

Stijlvol statement
Handgrepen zijn misschien klein, ze hebben wel een grote impact op de uitstraling van je keuken. Met de leren ÖSTERNÄS handgrepen maak je een stijlvol statement. De stoere handgrepen zijn gemaakt van restjes leer uit andere IKEA producties. Bovendien kunnen ze tegen een stootje.

Duurzaam Design uit de Keuken van IKEA: Storhet Champagne Glazen en Coupes met Pristella Dienblad. (Foto Ikea op DroomHome.nl)

Proost!
Iets te vieren? Dan komen de elegante STORHET champagne coupes uit de kast. Serveer je champagne in stijl op het PRISTELLA dienblad met vintage look. Het dienblad met bloemenpatroon doet het ook goed als accessoire in de keuken of op de eettafel.

Duurzaam Design uit de Keuken van IKEA: Myrheden Inspiratiebord. (Foto Ikea op DroomHome.nl)

Inspiratiebord
Wat eten we vandaag? Geef je favoriete recepten een plekje op het MYRHEDEN inspiratiebord. Het frame van messing is uitgerust met 12 klipjes om je favoriete items op te hangen: van keukenschaar tot recepten. Bron: Ikea.nl

Google+