Grohe Keukenkranen Trends

Grohe Keukenkranen Trends

Grohe Keukenkranen en Keukenmengkranen Trends (Foto Grohe, Superbath.nl  op DroomHome.nl)

De ontwikkeling van de keukenkraan heeft niet stil gestaan. Er zijn een aantal ontwikkelingen op de markt gekomen die ervoor zorgen dat koken een stuk gemakkelijker wordt. Vroeger was het soms lastig om grote pannen onder de kraan te kunnen laten vollopen. Of kon je met de kraan net niet alle hoeken van je wasbak bereiken, waardoor er soms viezigheid achterbleef. Echter, zijn er nieuwe technologieën op de markt die zorgen voor veel gemak.

De eerste technologie is de uittrekbare handdouche. Hiermee kan de uitloop van de kraan uitgetrokken worden waardoor het water een groter oppervlak bereikt. Dit maakt het schoonmaken van groenten en fruit extra makkelijk. Het gedeelte wat uitgetrokken kan worden is vaak 40 cm lang en soms zelfs langer. Daarbij hebben de kranen veel verschillende modellen, waarbij het bij sommige modellen erg duidelijk is dat het uiteinde een handdouche is. Bij andere kranen is dit minder zichtbaar en loopt de uittrekbare handdouche naadloos over in de hals van de kraan.

Grohe Keukenkranen Trends  - Grohe Keukenmengkraan Eurodisc Cosmopolitan (Foto Grohe, Superbath.nl  op DroomHome.nl)

Veel keukenkranen met een uittrekbare handdouche hebben verschillende stralen. Zo heeft een douche een normale straal, maar ook een douchestraal. Zo’n douchestraal heeft vaak wat extra kracht waardoor eten beter afgespoeld kan worden. De Grohe Cosmopolitan serie beschikt over de mogelijkheid voor een uittrekbare uitloop. Daarnaast kan er door de slimme besturing makkelijk gewisseld worden tussen de twee stralen, zonder dat je de kraan uit hoeft te zetten.

Grohe Keukenkranen Trends  - Grohe Keukenmengkraan K7 Chroom (Foto Grohe, Superbath.nl  op DroomHome.nl)

Als je de flexibele keukenkraan naar een hoger niveau wil tillen kun je ook kiezen voor een Grohe K7 model. Deze is te vergelijken met een kraan die wordt gebruikt in professionele keukens. De kraan is te bedienen via een hendel. Waarbij de flexibele uitloop stabiel blijft door de houder waarin de kraan rust. De uitloop kan echter uit de houder genomen worden, waardoor de flexibele slang alle moeilijke hoekjes kan bereiken.

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je alle keukenkranen van Grohe eens op een rijtje zien, ga dan eens naar superbath.nl. Daar bieden ze voor scherpe prijzen de nieuwste trends op het gebied van keuken apparatuur.

Google+