I-KOOK Utrecht, jouw keukenwinkel op de woonboulevard!

Jouw I-KOOK Utrecht keukenwinkel!

I-KOOK Utrecht, jouw keukenwinkel op woonboulevard Utrecht, Kanaleneiland! (Foto: I-KOOK keukens  op DroomHome.nl)

Keukens Utrecht: Nieuwe I-KOOK winkel op Woonboulevard Utrecht, Kanaleneiland

Keukenspectrum Groep (I-KOOK & KeukenCoach) heeft met trots geopend haar 28ste en nieuwste keukenwinkel: I-KOOK Utrecht! De I-KOOK winkel is gevestigd op Woonboulevard Utrecht, Kanaleneiland.

Het officiële openingslint van de Utrechtse keukenzaak is vanmiddag doorgeknipt door ondernemer Ben van Roshum, samen met zijn 2 kleindochters. Ben komt oorspronkelijk uit Utrecht en heeft jarenlang ervaring in de keukenbranche. Hij belooft een uitzonderlijke warme ontvangst en begeleiding voor klanten uit de regio. Dit doet hij natuurlijk niet alleen, maar samen met een team van echte keukencoaches.

Ben van Roshum (I-KOOK Utrecht): “We hebben in korte tijd een hagelnieuw betonnen casco omgetoverd tot een waar keukenparadijs. Het is een fantastische basis om vele, vele klanten te gaan helpen.”

"I-KOOK staat voor persoonlijk advies & een vriendelijke keuken prijs!"

Over I-KOOK keukens

I-KOOK is een echte keukenspecialist in een prijssegment waar klanten dat niet verwachten. Altijd vriendelijk geprijsd, vakkundig en persoonlijk.

Het bedrijf I-KOOK keukens is gebouwd op de mensen, er is een open cultuur en nauwelijks hiërarchie. Bij I-KOOK moet je gewoon logisch gedrag vertonen, steeds in het belang van de klant. Veel regels zijn daarvoor niet nodig. De keukencoaches van I-KOOK hebben alle ruimte voor eigen invulling en krijgen veel verantwoordelijkheid om hun klanten blij te maken.

Roel Oostra: “Eindelijk zijn we dan ook in Utrecht; het geeft veel energie om deze winkel samen met – ondernemende geest – Ben van Roshum te doen.”

I-KOOK Utrecht adres:

Hollantlaan 23
3526 AL Utrecht (Woonboulevard Utrecht)

Ontdek meer over I-KOOK Utrecht en de andere keukenwinkels op de I-KOOK website!

Keukenspectrum Groep: 20 jaar ondernemerschap

De broers Jaap en Roel Oostra begonnen in 2001 Keukenspectrum Groep. Gefundeerd op gemeenschappelijke waarden als vertrouwen, integriteit en respect werd dit een groot succes. Inmiddels exploiteert Keukenspectrum Groep 33 winkels met de concepten I-KOOK en KeukenCoach. In die winkels werken meer dan 150 professionals. De concepten groeien beide, hoofdzakelijk door franchisesamenwerkingen.

De Keukenspectrum Groep is in staat om professionals in de keukenbranche succesvol te maken door een uitgebreide dienstverlening en korte lijnen. De dienstverlening bestaat uit een effectieve marketingaanpak, orderverwerking, administratie, tot aan centrale ICT diensten, trainingen en inkoop.


Google+