IKEA Keuken Collectie HEMSMAK

IKEA Keuken Collectie HEMSMAK

IKEA Keuken Collectie HEMSMAK – Ikea keuken Accessoires voor Eten, Bewaren & Cadeau geven met Voorraadpotten, Flessen & Blikken – MEER Keuken… (Foto IKEA  op DroomHome.nl)

Huisgemaakte limonade, versgebakken koekjes of ingemaakte groenten: we worden steeds creatiever in de keuken. 

Zelf eten maken, bewaren en weggeven wordt nog makkelijker én leuker met de HEMSMAK collectie van IKEA. De limited edition collectie barst van de stijlvolle voorraadpotten, flessen en blikken om al je voedsel in te bewaren of te serveren. De kers op de taart? De bijbehorende decoraties. Geef je voorraadpotten een persoonlijk tintje of tover ze om tot een origineel cadeau. De HEMSMAK collectie is vanaf augustus verkrijgbaar bij IKEA. 

De Smaak van Thuis
We gaan steeds bewuster en creatiever om met ons eten. Steeds meer mensen verbouwen bijvoorbeeld hun eigen groenten of gooien beurse appels niet weg, maar maken er een chutney van. De HEMSMAK collectie viert deze creativiteit en helpt je om de smaak van thuis te bewaren in handige voorraadpotten, flessen en blikken. Zet ze in de kast of maak er iemand anders blij mee.

IKEA Keuken Collectie HEMSMAK – Ikea keuken Accessoires voor Eten, Bewaren & Cadeau geven met Labels & Etiketten voor Voorraadpotten, Flessen & Blikken. (Foto IKEA  op DroomHome.nl)

Kleurrijk of Nostalgisch?
Met de etiketten, labels en linten uit de HEMSMAK collectie geef je jouw voorraadpotten eenvoudig een persoonlijke tintje. Schrijf de inhoud en de productiedatum op de etiketten en versier de deksels met touw en papier. Voor het ontwerp heeft IKEA de hulp ingeroepen van de getalenteerde designers Hildur Sigurdardottir en Olof Birna Gardarsdottir van Reykjavík Letterpress.

Liefde in een Potje
Er gaat niets boven een zelfgemaakt cadeau. Met de HEMSMAK collectie tover je huisgemaakte lekkernijen in een handomdraai om tot een origineel geschenk. Het is heel simpel: doe jouw traktatie in een voorraadpot, maak het af met feestelijk lint en een label en voilà: liefde in een potje.

Feestje?
De HEMSMAK collectie is de gangmaker van ieder feest. Serveer drankjes bijvoorbeeld in glazen flessen met gepersonaliseerde stickers, trakteer je gasten op een feestelijk dessert in kleine voorraadpotjes en laat de kinderen hun eigen zakje snoep samenstellen in de doorzichtige zakjes uit de collectie.

IKEA Keuken Collectie HEMSMAK – Ikea keuken Accessoires voor Eten, Bewaren & Cadeau geven met Kruiden & Woondecoratie in Voorraadpotten, Flessen & Blikken. (Foto IKEA  op DroomHome.nl)

Kunstwerk
Wist je dat er nog veel meer mogelijk is met de HEMSMAK collectie? Door je mooiste schatten, zoals veren en schelpen, in de potten en flessen te bewaren creëer je kleine kunstwerken voor in huis. De blikken zijn ideaal om kleine spullen als naald en draad in te bewaren.

Designcollecties
IKEA verrast het hele jaar door met vernieuwende en innovatieve producten. Het woonwarenhuis heeft het aantal designcollecties aanzienlijk verhoogd naar meer dan 10 per jaar. In deze collecties staat het uitproberen van nieuwe dingen centraal, waarbij gelet wordt op de juiste combinatie van vorm, functie, kwaliteit, duurzaamheid en een lage prijs. Zo werkt het IKEA designteam samen met verschillende ontwerpers en creatieve artiesten, maar ook met leveranciers die werken met nieuwe productiemethodes en materialen.
Bron: Ikea.com

Google+