Jouw Industriële Loft Keuken Inspiratie

Jouw Industriële Loft Keuken Inspiratie

Loft keuken inspiratie – Industriële RVS keuken in gezellig restaurant (Foto Pixabay.com, StockSnap  op DroomHome.nl)

Ben jij er ook zo’n één, die de open keuken in een restaurant al net zo interessant vindt als de heerlijke gerechten die ze bereiden? Je staat je daar te vergapen aan de professionele keukenopstellingen in een sfeervol restaurantinterieur. Het is een verrassende combinatie die goed werkt! Wat houd je tegen, zo’n keukenontwerp moet bij jouw thuis ook helemaal geweldig worden.

In steeds meer eigentijdse ‘Happy Pizzaria’s’ (ik noem geen namen), vis-, vlees- en veggie-restaurants kun je de hele bereiding volgen en zelfs aangeven welke ingrediënten je graag toegevoegd ziet worden aan het door jou zelf samengestelde gerecht. Deze restaurants hebben een stoer interieur en tegelijkertijd een gezellige uitstraling. Dit bijzondere interieurgevoel gaan we vertalen in een keukenplan voor niet alleen de vele hobbykoks, foodbloggers en vloggers en woon-fashionistas. Eigenlijk voor iedereen die wel houdt van een beetje pit in de keuken!

Loft keuken inspiratie voor thuis – RVS keuken met werktafel, fornuis en keukenapparatuur (Foto 123RF.com  op DroomHome.nl)

Semi-professionele keuken thuis

Roestvrij staal is hét kenmerkende materiaal van een (semi)professionele keuken. De rvs werkbank is het middelpunt van de ruimte, waar vele voorbereidingshandelingen voor het eten op uitgevoerd worden.  Zo’n multifunctionele rvs werktafel kan al dan niet deuren, wandplanken, een achteropstand en laden hebben. De afmetingen zijn variabel, dus reken uit wat voor ruimte je precies hebt in de nieuwe keuken.

Je kunt het roestvrij staal in de hele keuken doorvoeren, maar het kan ook beperkt blijven bij een rvs werkbank, een rvs fornuis (gas of inductie, met een super inductie wok) en als er ruimte voor is, een grote vrijstaande rvs Amerikaanse koelkast. Losse keukenapparatuur met roestvrij staal accenten zijn de kers op de taart.

Loft keuken inspiratie – Professionele RVS keuken werkbanken in een restaurant (Foto Pixabay.com, StockSnap  op DroomHome.nl)

Het staal werkt perfect in combinatie met hout in het keukeninterieur. Picture this: een industrieel ogende keuken in een geweldige loft in New York. Ze komen voorbij in de Amerikaanse tv-series waar je al jaren verlekkerd naar zit te kijken. Deze lifestyle wil jij: Urban Loft in Limburg, of waar dan ook…

Google+