Kerst Editie: een Kersenrode Falcon Fornuis!

Kerst Editie: een Kersenrode Falcon

Speciale Kerst Editie voor in de Keuken: een Kersenrode Falcon Fornuis - MEER Keukens... (Foto Falcon Cooker Fornuis Elise 90 Cherry Edition  op DroomHome.nl)

Dé Falcon Cherry Edition
Net voor de feestdagen zet de baanbrekende Britse fornuizenproducent Falcon de chique kersenrode Elise 90 Cherry edition in de spotlight. De opvallende kleur is een knipoog naar rode kerstballen. Bovendien past dit speciale 90 centimeter fornuis in elke keuken!

 

Als je van traditionele cookers houdt, maar tevens een modern fornuis prefereert, dan ben je met de Elise 90 Cherry edition van alle markten thuis. Deze blikvanger is een uitzonderlijke telg van de Falcon familie, omdat bij het opvallende design duidelijk rekening is gehouden met de feestdagen. Hiermee zet je gegarandeerd een copieus kerstmenu op tafel!

Oven met Zeven Functies
De Elise 90 Cherry edition heeft twee ovens: een heteluchtoven en een multifunctionele oven. Met de multifunctionele oven kan de bereidingswijze worden afgestemd op de gerechten. Een cake bakken met alleen bovenwarmte, een pizza met onderwarmte en de grill of juist een ovenschotel bereiden door luchtcirculatie. Voor elke thuiskok is er een scala aan mogelijkheden.

De Chique Elise
De Falcon Elise is in 2010 gelanceerd met de Elise 100 en Elise 110. Sindsdien is het fornuis een populaire keuze voor culinaire thuiskoks. Door de toevoeging van de 90 cm fornuis Elise is het fornuis voor een bredere doelgroep beschikbaar en profiteren meer thuiskoks van de unieke styling en superieure Falcon-kookprestaties. Bron: Falconworld.com.

Google+